Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Fridensborgsvägen 115, 2tr, Järvastaden, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
96 kvm
Avgift
4 819 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Familjebostad med två balkonger

Bli den första att flytta in i denna underbara bostad med tre bra sovrum, två badrum och två balkonger. Bostadens öppna planlösning mellan kök och vardagsrum ger goda möjligheter för såväl sällskapliga tillställningar som känslan av att ha separat köks- respektive vardagsrum. I köket finns gott om plats för den stora matplatsen vid fönster och utgång till balkong, och det tilltagna vardagsrummet ger möjlighet till en härlig sällskapsdel och fönster mot innergården. Från vardagsrummet nås den stora balkongen mot innergården. Det naturligt större sovrummet (sovrum 3) har gott om plats för sängmöbel och förvaring samt fönster mot innergården. De andra två sovrummen (sovrum 1 och 2) har bra plats för både säng, skrivbord och förvaring för den som önskar, där sovrum 2 har en egen klädkammare. Det två badrummen är smart planerade med varsin WC och dusch. Det större badrummet har även tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsyta - allt för den moderna familjen!.

Välkommen hem till Järvastaden - en av Solnas mest familjära stadsdelar där du hittar drömboendet för barnfamiljer! Här bor du med ett utbud av flera skolor och förskolor i både Järvastaden som i närområdet, som är resultatet av ett aktivt samarbete mellan Solna och Sundbyberg. Järvastaden är harmoniskt planerad med bebyggelse i form av radhus, parhus, lägenheter och mycket grönska i både parker och mellan husen. Järvastadens utformning och placering direkt invid Igelbäckens naturreservat gör att du bor i känslan av en småstad men är endast en kort resa bort från Stockholms innerstad! För den aktive så finns såväl gym som härliga motionsspår, cykelvägar och promenadstråk som leder dig genom både två naturreservat och till Stockholms city. Trots områdets lugn når du både E4:an och E18 på ca 5 minuter! För dig som vill åka kommunalt finns flertalet bussar (ex. 540, 505). I de äldre delarna av Järvastaden har du även nära till Ulriksdals pendeltågsstation varifrån du tar dig till Arenastaden på ca 3 minuter och Stockholm C på ytterligare ca 8 minuter. Cykelavstånd till såväl Solna C och Sundbyberg C samt hela vägen in till Stockholm. Flertalet mataffärer finns i området och den mest populära är ICA Nära, som ligger vid gränsen till Sundbyberg och i närhet av de äldre delarna hittar du Hemköp. Willys och Stora Coop hittar du en kortare bilfärd bort. För den kulinariske finns flertalet restauranger i Järvastaden och dess närhet där både Ulriksdals Wärdshus och Bockholmen hav & restaurang endast en behaglig promenad bort.

Bostadsfakta

Kommun

Solna kommun, Skattesats 30.13%.

Församling

Solna.

Storlek

Boarea 96 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

41201

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Ventilation: Mekanisk frånluft

Föreningen

Föreningens namn: Åkerbäret
Organisationsnummer: 769632-8397
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 41201
Antal lägenheter: 167
Antal lokaler: 1

Föreningen består av adresserna Järva Skjutbaneväg 33-39, Fridensborgvägen 113-123, sammanlagt 167 lägenheter i fyra flerbostadshus med 4-6 våningsplan samt källare och garage. Byggår 2018.

Parkering: 109 garageplatser samt 6 MC-platser i föreningens garage samt 29 öppna parkeringsplatser. Garageplats kan hyras till en kostnad om 1 000 kr/månad, el-plats 1 500 kr/månad, öppna platser 550 kr/månad samt MC-plats 500 kr/månad. I övrigt råder boendeparkering i området. För mer information se: www.solna.se.

TV och bredband: Avtal tecknas med TeliaSonera Sverige AB. En digtalbox per lägenhet för TV ingår.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns utrymme för källsortering av sopor, cykelrum, barnvagnsrum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd.

Föreningens renoveringar

Det finns inga planerade renoveringar då huset är nyproducerat

Månadsavgift

Avgift: 4 819 SEK / mån
Utöver avgiften kommer tillägg, för varmvatten, samt bredband, TV och telefoni, för mer information se övrigt.

Gårdsplats/innergård

Föreningens gemensamma anordningar på tomtmark innefattar bland annat Soprum för grovsopor, grönytor, gångvägar, planteringar, lekplats och belysning.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.8023 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare

Uteplats

Balkong 1: Balkong
Balkong 2: Inglasad balkong

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy