Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Västergårdsgatan 31, Västergård, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
125 kvm
Avgift
8 717 SEK / mån
Rum
4 rum

Nyrenoverad 4:a om 125kvm. Egen trädgård.

Nu finns möjligheten för nästa familj att flytta rakt in till detta nyrenoverade parhus om 125kvm som fördelas på två plan. Huset har under 2018 fått helt nya golv och ytskikt med stilsäkra och läckra materialval. Nytt läckert IKEA-kök med gott om arbetsyta, förvaringsplats samt plats för matbord. Två nya delvis kaklade badrum med helt ny inredning som perfekt lämpar sig till en barnfamilj. Vardagsrummet är stort och rymmer såväl soffmöblemang som extra matplats och härifrån når vi dessutom trädgården som ligger i soligt västerläge. På ovanvåningen finner vi tre normalstora sovrum med gott om förvaringsmöjligheter.

Här bor du i ett trevlig och barnvänligt bostadsområde med närhet till skola/dagis, träningsanläggning, mataffärer samt kollektivtrafik och mycket grönområde. För familjen som är på jakt efter något inflyttningsklart och så nära husdrömmen som möjligt; varmt välkomna hem!

För mer information eller tidsbokning; Omar.Akkache@skandiamaklarna.se alt. 073-386 74 74. Varmt välkommen på visning, anmälan krävs!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy