Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 295 000 SEK
Adress
Kronetorpsgatan 68A, Malmö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
72 kvm
Avgift
3 600 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Vånings 6 av 8 med balkong i söder

Kontakta mäklaren för mer information.

Beskrivning

Bostadsfakta

Kommun

Malmö kommun.

Storlek

Boarea 72 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Våning / hiss

Våning 6 av 8.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Almedal
Organisationsnummer: 746000-5395
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 390
Antal lokaler: 6

HSB Brf Almedal förvaltar tomträtterna Malmö Ögonfransen 2 samt Ögonlocket 12 & 13 som 1961 bebyggdes med sex flerbostadshus innehållande totalt 390 lägenheter och sex lokaler fördelat på 24 trapphus. Nuvarande tomträttsavtal löper till och med 2024.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: https://www.hsb.se/malmo/brf/almedal/.

Parkering: Föreningen disponerar över 75 garageplatser, kostar 250 kr/mån, och även 185 parkeringsplatser, kostar 150 kr/mån. Separat kösystem till båda.

TV och bredband: Kabel-TV via ComHem, basutbud ingår i månadsavgiften. From maj erhålls internet 100/10 Mbit via fiber från Bredband2 och tillkommer som en obligatorisk kostnad på månadsavgiften med 65 kr/mån.

Gemensamma utrymmen: I källaren finns tvättstugor samt lägenhetsförråd. Föreningen har aktiviteter med spelkvällar en kväll i veckan. Anslag om aktuella aktiviteter finns i varje trappuppgång. Barnvagnsförråd.

Föreningens ekonomi

2018-01-01: Avgiftshöjning med 3%.

Föreningen planerar att höja avgiften med 3 % vid årsskiftet 2018/19.

Föreningens renoveringar

Genomförda renoveringar:
2003: Renovering av tvättstugor samt renovering av innergårdar.
2007: Nytt taggsystem.
2015: Gamla konsumbutiken har byggts om till 7 st lägenheter.
2016: Nya miljöhus
2017: Renovering av tak och fasad. Kollektivt bredband via Bredband 2 infördes.
2018: Installation av 3 st farthinder.

Pågående och kommande renoveringar:
Föreningen följer en underhållsplan där vatten- och avloppsstammarna skall ses över. Metod och tidpunkt är i dagsläget inte bestämt men planerad start är ca 2020. Planer finns att under 2018/2019 riva och beställa nya cykelställ samt se över brandgator. Föreningen tittar även på att införa kollektivt el men inget beslut är taget i dagsläget.

Månadsavgift

Avgift: 3 600 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Balkong läge söder.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy