Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sikvägen 45, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
81 kvm
Avgift
4 826 SEK / mån
Rum
3 rum

Superfin 3-4 rok i soligt läge!

Superfin trea med möjlighet till 4 rok finner ni på lugna Sikvägen 45.

Den välplanerade bostaden är trevligt renoverad i ljusa toner där varje val är noga genomtänkt för att passa paret såväl som familjen.
Belägen i ett ogenerat läge med fönster i soligt väderstreck erhåller du ett ljust och luftigt hem med en balkong i ett oslagbart solläge från tidig eftermiddag till kväll. Detta med härlig trädallé som utsikt.

Köket i stilren design innehar läckra detaljer och är fullutrustat. De rejäla arbetsytorna tillsammans med god förvaring genom skåp och lådor bidrar till en fröjdefull matlagning.
I anslutning finns stor matplats med fönster emot innergården. Denna del har många i området byggt om till ett sovrum för att skapa en liten 4:a enligt alternativ planlösning som finns bifogad.

Helkaklat och stambytt badrum med golvvärme, dusch, flyttbart badkar, tvättmaskin med arbetsbänk, handdukstork samt WC. Allt genomgående i sobra färger.

Rymligt och ljust vardagsrum där plats för stor soffgrupp samt övrigt möblemang finns.
Här kan ni tillsammans med familj och vänner av den stora skalan mysa ner er och njuta av långa sköna stunder tillsammans.
Från vardagsrummet når vi utgång till balkongen.

Två rejäla sovrum i samma storlek med plats för dubbelsäng i svalt östläge samt väl tilltagen walk in-closet för mängder av förvaring finns även det i bostaden.

Rymligt källarförråd tillhör bostaden och tvättstuga finns i huset.

Närområdet är parkliknande med lekytor, grillplatser, idrottsytor samt boulebana. Detta med direkt närheten till allt vad Centrala Tyresö erbjuder så som skolor, golfbana, tennishall, ishall, Bollmoravallen, gym, simhall samt Centrum med alla dess matbutiker och detaljhandel.
Även fina promenadstråk, badplatser, natur och skärgård finns att tillgå på kort avstånd.

Direktbussar till Gullmarsplan/Stockholm City avgår under pendlingstider var 10:e minut från hållplats ett par minuters promenad bort. Du når även Haninge, Nacka och resterande delar av Tyresö från dessa hållplatser.

Brf Gäddan är en omtyckt förening med mycket stabil ekonomi.
Föreningen har många fina gemensamma ytor att nyttja för sina innehavare. Bastu och övernattningslokal renoverades 2017. Utöver dessa finns även cykelförråd, samlingslokal och tvättstugor.
För bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar.

Ett boende som verkligen passar alla skeden i livet, bara att flytta in och trivas som fisken i vattnet från första sekund.

Anmäl ditt intresse för att informeras om förhandsvisning.

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy