Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 900 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Magasinsgatan 14E, Centralt, Falun
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
94 kvm
Avgift
4 769 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

REPRESENTATIV FYRARUMMARE!

REPRESENTATIV FYRARUMMARE MED INRE REPARATIONSFOND OM 27.000 KR!

Attraktivt och centralt belägen genomgående fyrarummare med rymlig balkong i bästa sydvästläge. Mycket stilfullt utförande med vackra detaljer och välbevarad charm; novalintapeter i hall vardagsrum och matsal sa,t nedmålade tak i alla rum med vackra taklister vilket ger en enhetlig elegant känsla till våningen. Vackert parkettgolv i vardagsrum, matsal och inre hall.

Ljust och stilrent kök med nytryck av 1800-tals tapet, modernt utförande med gott om förvaring tack vare de extra höga skåp upp till tak.

Klassiska sovrum, varav ett större för dubbelsäng och hel garderobsvägg o m två stycken 80 centimeter klädgarderob och två 60 centimeter med fasta hyllor/backar samt överskåp till tak.

Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin kombinerat med torktumlare och bidé samt duschhörna med vikbara glasdörrar.

Välskött och populär bostadsrättsförening med fina utrymmen i källaren som skapar mervärde för dig som medlem såsom gästlägenhet, motionsrum, bastu med relax och dusch samt hobbyrum och tvättstuga.

Beskrivning

HALL med plats för kapphylla, samt garderob för ytterkläder. Inre möblerbar hall. Laminatgolv och linnetapet på väggarna.

Stilrent KÖK i ljus färgsättning, funktionellt med mycket förvaring då köksskåp är placerade ända upp mot taket.

VARDAGSRUM och MATSAL i fil, avskiljs med skjutdörrar. Stavparkett på golv och fin linnetapet i en smakfull beige ton. Nedmålat tak ger en känsla av rymd till rummet. Utgång från vardagsrum till rymlig balkong i soligt sydvästläge.

Mindre SOVRUM (1) lämpligt som kontor eller barnrum, har laminatgolv och tapetserade väggar. Två garderober.

Rymligt SOVRUM (2) med hel garderobvägg. Stora fönster för optimalt ljusinsläpp.

Helkaklat DUSCHRUM med WC, tvättställ, dusch med vikbara duschväggar samt kombinerad tvätt/torkmaskin.

Bostadsfakta

Kommun

Bryggaren 22, Falun kommun, Skattesats 34.96%.

Församling

Stora Kopparberg.

Storlek

Boarea 94 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

39

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Våningsplan 2 av 3.

Föreningen

Föreningens namn: BRF Bryggaren
Organisationsnummer: 783200-0298
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 39
Antal lägenheter: 42
Antal lokaler: 6

Parkering: P-plats med eluttag går att hyra för 120 kr/mån.

Gemensamma utrymmen: Det finns relaxavdelning med bastu, motionsrum, cykelförråd, källarförråd, gästrum (50 kr), vindsförråd och tvättstuga med torkrum.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 769 SEK / mån
I avgiften ingår: värme vatten och el

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV
I avgiften ingår: värme vatten och el

Driftskostnad

260 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 110 SEK
En preliminär elkostnad om 110 kr/mån påförs månadsavgiften och läses av och korrigeras en gång per år. Föreningen har upplyst om att elförbrukningen för just denna lägenhet är något låg pga. lite användning, man bör räkna med ungefär det dubbla, ca 200-220 kronor som normal förbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.73713 %
Reparationsfond: 27 233 SEK

Uteplats

Balkong i soligt sydvästläge.

Bilplats

Parkeringsplats med motorvärmare går att hyra för 120 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

I källaren finns relaxavdelning med bastu, motionsrum, cykelförråd, källarförråd, gästrum, hobbyrum samt tvättstuga med två torkrum & mangelrum.

På vinden finns stort förråd och ett mindre i källaren.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy