Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.
Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Åsögatan 166, Södermalm, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
114 kvm
Avgift
4 695 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Sekelskiftesvåning i ljust fint skick med balkong

Välkommen till en perfekt planerad 5:a som de senaste åren renovertas varsamt. Bostaden har en genomgående planlösning med fyra bra sovrum, balkong mot innergården, två toaletter och ett smakffult kök men öppen planlösning med vardagsrummet. Lägenheten erbjuder en härlig atmosfär med vackra detaljer såsom gamla snickerier, dörrar, vackra golvsocklar, kakelugn (ej fungerande) samt fina golv. Hela bostaden blir mycket ljus tack vare de stora fönsterna samt den genomgående planlösningen.

Här bor man med ett suveränt läge precis invid Vita bergen och med Sofos hjärta Nytorget runt hörnet. Nytorget är en mycket populär mötesplats för både stora och små med sin fina lekpark och under sommaren kantas torget av flertalet trevliga uteserveringar. I området finns också flertalet restauranger och möjlighet till shopping i spännande butiker.

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Sofia församling. Skattesats 30.88%.

Storlek

Boarea 114 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen och säljaren.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

1202

Våning / hiss

Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1884

Bostadsrättsförening

Lägenhetsnummer: 1202

Månadsavgift

Avgift: 4 695 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten

Ekonomi

Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, nyrenoverad tvättstuga och källarförråd. Lugn och trevlig innergård med utemöbler och grillmöjligheter.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter