Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 195 000 SEK
Adress
Faktorigatan 3D, Kanonhusholmen, Eskilstuna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
109 kvm
Avgift
5 950 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stadsradhus i två plan med en härlig innergård om ca 15 kvm

Vi kan nu presentera ett fantastiskt stadsradhus i två plan med stora sociala ytor och en härlig innergård om ca 15 kvm. 109 kvm fördelat på 4 rum varav 3 sovrum. Ett perfekt hem för dig som vill bo med den stora familjen i historisk byggnad med stadens puls på mycket nära gångavstånd. Otroligt fint stadsradhus med påkostade materialval och fina sekelskiftsdetaljer.

Karaktärsfulla hem
Det här är hem för dig som vill bo med det lilla extra, som gillar det karaktärsfulla med att bo i ett sekelskifteshus men ändå ha alla moderna finesser på plats som underlättar vardagen. Varierande takhöjd, synliga bjälkar, takfönster och takkupor samt små skrymslen och vrår kännetecknar några av våra nya hem i Kanonhusholmen.

Bo på en ö omgiven av kultur
Oavsett vilket väderstreck du vänder dig åt andas Kanonhusholmen in stadens rika historia. På gångavstånd når du Munktellstaden, Radermachersmedjorna, Eskilstuna stadsmuseum och stadens äldsta park, Rothoffsparken. Pulsen i city når du på bara några minuter, likaså Eskilstunas nya badhus och Munktellarenan som erbjuder ett flertal fritidsaktiviteter.

Beskrivning

Välkommen till ett härligt boende på 2 plan. Här kliver du in i en rymlig hall varifrån du har fri sikt genom hela bostaden. Det här är en välplanerad lägenhet med mycket på ett plan, som skapat för gemenskap! Stilrent kök i öppen planlösning mot både matplats och vardagsrum, härifrån når du också den rymliga uteplatsen om ca 15 kvm. Entréplan rymmer även två sovrum, ett badrum och ett förråd.

På plan 2 finns master bedroom, en riktig dröm med walk-in-closet och ett eget badrum. Takfönster och synliga takbjälkar ger rummet sin extra charm. Det här blir lätt hemmets skönaste rum!

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Kanonhusholmen.pdf Kanonhusholmen - Ekonomisk plan reg (003) (2).pdf

Bostadsfakta

Kommun

Eskilstuna kommun, Skattesats 34%.

Församling

Eskilstuna.

Storlek

Boarea 109 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

B-1006

Våning / hiss

Våning 1 och 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2018/2019
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Kanonhusholmen i Eskilstuna
Organisationsnummer: 769629-4169
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: B-1006
Antal lägenheter: 20
Antal lokaler: 0

Parkering: 11 parkeringsplatser

TV och bredband: Tv och bredband via fiber

TV

Tv via fiber, grundutbud ingår i avgiften

Internet

Fiberbredband ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 5 950 SEK / mån
inkl värme, vatten, kabel-tv (grundutbud), bredband och bostadsrättstillägg

Driftskostnad

400 SEK varav:
Elektricitet: 400 SEK
Elen är schablonmässigt beräknad.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 7.00514 %

Uteplats

Stor härlig uteplats på innergården om ca 15 kvm.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy