Länk kopierad!

Visningar

sön 5 apr 12:00 - 12:40
Öppen visning - välkommen!
mån 6 apr 17:30 - 18:00
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK / utgångspris
Adress
Järnlundsvägen 10, Årsta, Årsta
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
55 kvm
Avgift
3 599 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Högt och fritt läge nära Årstaberg

Ljus lägenhet med genomgående god standard i omtyckta kvarter. Optimal planlösning med rymlig hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Smakfullt kök med generös skåpsförvaring och matplats i anslutning till vardagsrum med rymd och utgång till balkong i söder. Trivsamt sovrum med lugnt läge mot återvändsgata och plats för dubbelsäng samt övrig möblering. Stambytt badrum med badkar och förberett för tvättmaskin. Bra läge nära Årstaberg, Årsta Torg och Globen samt Liljeholmen. Närhet till Årstaviken med populära promenadstråk och goda kommunikationer som pendel, tvärbana och buss.

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med massiva vitoljade furugolv och vitmålade väggar. Här finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. I hallen finns även två inbyggda garderober i original som bidrar till lägenhetens charm. Säkerhetsdörr är installerad.

KÖK
Hemtrevligt, modernt och renoverat kök i anslutning till vardagsrum. Ljusa luckor och ekbänkskivor. Utrustning: Spis med häll, fläkt, kombinerad kyl/frys och diskmaskin. Matplats för sällskap om ca 6-8 personer. Ljusinsläpp från insynsskyddat fönster i söder. Linoleummatta och ljust målade väggar.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat vardagsrum med massiva vitoljade fururgolv och vackra detaljer i original. Från vardagsrummet nås utgång till balkong i högt och fritt söderläge. Härligt ljusinsläpp från stora fönster. Här finns plats för soffgrupp, matplats samt övrig möblering.

SOVRUM
Insynsskyddat och lugnt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och övrig möblering. Vackert furugolv och fondtapet med målade väggar samt tre inbyggda garderober med skjutdörrar.

BADRUM
Renoverat och stambytt badrum med helkaklade vita väggar och våtrumsmatta. Utrustat med dusch, handfat, wc, badrumsskåp och handdukstork. Ljusinsläpp från fönster.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning Brf Kallsjön i Årsta 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 29.88%.

Storlek

Boarea 55 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

480

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Våningsplan 3 av 3 (3 trappor).
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1950

Föreningen

Föreningens namn: Brf Kallsjön i Årsta
Organisationsnummer: 769615-1633
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 480
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Brf Kallsjön i Årsta bildades på valdagen i september 2006 i syfte att ombilda en av byggnaderna inom fastigheten Kallsjön 1 i Årsta till bostadsrätter. Den 20 januari 2009 förvärvades byggnaden av AB Familjebostäder.

Byggnaden på Järnlundsvägen 2-20 i Årsta byggdes 1951 och innehåller 63 lägenheter, 3 garage samt 8 lokaler. Utöver det finns ett antal större och mindre förråd för uthyrning.

Energideklaration

Energiförbrukning: 194 /per kvm (atemp) och år

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Bredband. Leverantör: Com Hem.

Månadsavgift

Avgift: 3 599 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten

Driftskostnad

500 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.40070 %
Andel av årsavgiften: 1.65340 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong, läge söder.

Bilplats

Föreningen har tre garage samt fyra mc-platser. Det finns parkering på gatan i området.

Övriga utrymmen

Det finns barnvagnsrum, cykelförråd, källarförråd, matkällarförråd och tvättstuga.

Övrigt

I Årsta bor du i ett attraktivt område med närhet till både stan och natur. Vackra Årstaskogen runt knuten med dess mysiga promenastråk intill vattnet och koloniområde. Från Järnlundsvägen är det promenadavstånd till både Liljeholmen, Södermalm och Årstavikens härliga strövområden och motionsspår. I närområdet finns även nybyggda Liljeholmskajen med ett flertal restauranger och uteserveringar längs med vattnet.

Fastigheten är belägen i ett eftertraktat läge några minuter från Årstaskogen, nära Årstabergs pendelstation. Härifrån utgår bussar, pendeltåg och tvärbana. Med pendeltåget tar du dig in till Stockholms central på ca 7 min. Tvärbanan samt bussarna, 134, 143, 152 samt 160 tar dig snabbt och effektivt både till Liljeholmen, Gullmarsplan, Alvik och Hammarby Sjöstad. Ca 10 minuters bilfärd in till Stockholm city. I närheten ligger Villa Årsta med restaurang, hotell, konferens och gym. Vid Årstabergs station finns även café och kiosk.

Vid Årsta Torg finns en Ica-butik med stort sortiment, diverse butiker, apotek, frisör, Folkets Hus, bibliotek, konditori, Två små svin och flera bra restauranger, t.ex. sushi, thai, grekisk, nepalesiskt, kinesisk eller indisk mat. (Även Coop finns i närområdet)

Globens shoppingcenter når du på ca 10 minuter med tvärbanan. Här finns det service såsom matvaruaffär, apotek, restauranger och diverse butiker.

För den golfintresserade finns Årsta driving range att träna på. Vid Skanstull, på gångavstånd från Årsta, ligger Eriksdalsbadet, som både har utomhusbad, äventyrsbad, vanliga simhallar och gym. Vid Enskedefältet, på promenadavstånd, ligger en badmintonhall, där man också kan spela tennis och innebandy.

Som din lokala mäklare i Årsta Torg kan vi marknaden utan och innan. Därmed kan vi ge dig en ökad trygghet och kvalitet för ditt framtida köp och försäljning. Har även ni tankar på att sälja eller är nyfikna på vad er bostad är värd idag. Kom förbi oss på Årsta Torg eller ring oss till kontoret på 08-722 98 10.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy