Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Alströmergatan 21, 3 tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
57.5 kvm
Avgift
1 865 SEK / mån
Rum
2 rum

Öppen planlösning - Garage i huset - balkong - låg avgift i välskött förening

Välkommen till ett ytterst väldisponerat boende som presenterar ljusa ytor i fint skick. Lägenheten har ett lugnt och grönskande läge med fönster och solig balkong i öster mot rofylld innergård som nås från vardagsrummet. Det stora vardagsrummet ligger i direkt anslutning till det rymliga köket och tillsammans ger de generösa ytor. Köket är renoverat med stilrena materialval och är fullt utrustat samt har plats med matbord för 4-6 middagsgäster. Sovrummet möbleras idag med dubbelsäng samt garderober. I hallen finns en stor klädkammare som i dagsläget används som hemmakontor. Badrummet stamrenoverades 2014 och helkaklat och förberett för tvättmaskin. Genomgående är lägenheten i mycket bra skick och är renoverad i sobra materialval.

Här flyttar du in i en ytterst välskött förening med god ekonomi som även avspeglar sig i den låga avgiften. I huset finns ett garage där garageplats finns att hyra till en kostnad av 1000kr/månad. Föreningen har även en stor innergård med uteplatser och grillar som medlemmarna kan nyttja. Det trevliga trallklädda uteplatsen rustades upp tidigare i år med pergola, nya utemöbler och planteringar.

På Alströmergatan 21 bor du med ett lugnt och trivsamt läge och direkt närhet till allt storstaden har att erbjuda. Här bor du med det bästa av två världar. Runt hörnet ligger Fridhemsplan med fantastiska kommunikationer; här går flertalet linjebussar, flygbussar samt tunnelbanans blå och gröna linje. Alldeles intill finns Västermalmsgallerian, många stora matbutiker samt gym som SATS och Friskis&Svettis. I din direkta närhet finns även en mångfald av caféer, fik och restauranger. Går du åt motsatt håll når du Karlbergskanalens underbara promenad- och löparstråk som tar dig en mil runt Kungsholmen. Efter en 15 minuters promenad är du framme vid sommar-Stockholms nya favoritplats, Hornsberg Strand med badbryggor och flertalet restauranger med uteserveringar intill strandpromenaden. Du tar dig snabbt ner till City med 1:ans buss, tunnelbana eller till fots.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy