Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Drottninggatan 22D, Centralt, Motala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
37.5 kvm
Avgift
2 845 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Centralt belägen & smakfullt renoverad lägenhet på första våning

Välkommen hem till en smakfullt renoverad och centralt belägen lägenhet på första våningen på Drottninggatan 22D. Perfekt kvadratsmart bostad för 1-2 personer som söker efter en renoverad lägenhet med låg månadsavgift. Planlösningen består av rymligt sovrum, helkaklat duschrum, hall med plats för avhängning samt ljust och fräscht kök med modern öppen planlösning mot allrum/vardagsrum. Planlösningen är flexibel för dig som till exempel vill använda det större rummet som vardagsrum istället. Nuvarande ägare har låtit renovera mycket i lägenheten mellan år 2018-2019 så som kök, vitvaror, ytskikt, takbelysning m.m. Duschrummet renoverades i samband med föreningens stambyte cirka år 2012. I källaren finns gemensam tvättstuga och förråd. Parkering hyrs ut enligt föreningens kösystem. Här bor Ni bekvämt i en privat bostadsrättsförening med stabil ekonomi. På andra sidan gatan finns Motala centrum med mataffär, restauranger, torg, galleria, hamnområde, apotek och övrig service. Det finns goda bussförbindelser i närheten och Motala centralstation nås inom promenadavstånd. Välkomna att upptäcka mer på visning!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Motala minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet.
Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=639620

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy