Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
1 585 000 SEK / / utgångspris
Adress
Slottsgatan 41, Öster-City, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
33 kvm
Avgift
1 870 SEK / mån
Rum
1 rum

Läcker central pärla!

Ytterst välplanerade kvadratmeter i nya Brf Studio 50 Det är få förunnat att flytta in i en helt nyproducerad lägenhet med hög standard. Genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Fullutrustat kök och lyxigt badrum med egen tvättsektion. Fönster i två väderstreck och praktisk sovalkov gör att den upplevs större än sina 33 kvadratmeter. Lägg därtill fransk balkong och den häftiga känslan att bo där ingen annan har bott. Här finns möjligheten att bli en av de första som flyttar in i Studio 50! Ypperligt bra läge med stadens utbud runt hörnet. Här finns restauranger, mataffär, busshållplats runt hörnet och minuter bort från Högskolan. Varmt välkomna att kontakta handläggande fastighetsmäklare för mer information!

Beskrivning

Trevlig HALL med vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Plats för ytterkläder och skor. Fullutrustat KÖK med kyl/frys, diskmaskin, micro och spis med häll och ugn. Öppen planlösning mot VARDAGSRUM och SOVALKOV i vinkel. Fransk BALKONG. Lyxigt BADRUM med mörk klinker på golv och vitt kakel på väggarna. Kombinerat tvättmaskin/torktumlare badrumsskåp, handfat, dusch bakom glasvägg och WC.

Dokument (pdf)

Planritningar Studio 50 Stadgar DOC180704-20180704090813.pdf ekonomisk-plan-brf-studio

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun, Jönköpings Kristina-Ljungarum församling. Skattesats 33.85%.

Storlek

Boarea 33 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1002-A

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
Våningsplan 1 av 5.

Byggnad

Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Studio 50
Organisationsnummer: 769632-8892
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1002-A
Antal lägenheter: 49
Antal lokaler: 0

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Bredband. Leverantör: Com Hem.

Månadsavgift

Avgift: 1 870 SEK / mån

Driftskostnad

Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsel, vatten och uppvärmning. Ca 360 kr per månad. Baserat på en person i hushållet.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.01780 %

Uteplats

Franskbalkong

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd.

Övrigt

Tillträde juni/juli

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter