Länk kopierad!

Visningar

sön 31 maj 15:00 - 15:30
Öppen visning - Anmäl gärna ert intresse innan visningen.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 200 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Kungsängsgatan 68 F, Kungsängen, Uppsala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
75 kvm
Avgift
3 763 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad gaveltrea i förening med takterrass

Välkommen hem till en ljus och gaveltrea med utmärkt planlösning, modern utrustning och ett fördelaktigt pendlarläge. Bostaden är del i förening med takterrass. Ledig garageplats finns! Månadsavgiften sänktes med 7,5 % i början av 2020.

Genom säkerhetsdörren möts du av en ljus och praktisk hall som är utrustad med skjutdörrsgarderob samt klinkergolv. På hallens vänstra sida nå du det helkaklade badrummet som bland annat är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Vidare genom hallen når du det större sovrummet som är generöst till storleken har ett härligt fönsterparti och rymlig skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Bortom sovrumsdörren når du vardagsrum och kök som sitter ihop i en halvöppen planlösning. Köket är praktiskt, har modern köksutrustning och erbjuder gott om bänkytor och skåpförvaring. Det ljusa vardagsrummet är i gavel med fönster i två väderstreck. Här finns mycket goda möbleringsmöjligheter för såväl matsalsdel som soffgrupp. Genom vardagsrummet når du dessutom bostadens balkong som är riktad i bästa solläge (sydväst) och erbjuder plats för både loungemöbler och matbord. Från vardagsrummet når du även bostadens andra sovrum som är lättmöblerat och inrymmer en garderob. Till bostaden hör dessutom ett källarförråd.

Här bor ni med fantastiskt läge med närhet till härliga promenadstråk längs Fyrisån, Å-riket och dess renoverade åkant med bryggor och planteringar samt grönområden kring Stadsparken. Via gång- och cykelbro till Stadsparken tar ni er enkelt till exempelvis Akademiska sjukhuset och Uppsala Science Park. I centrala och expanderande Kungsängen bor ni även med närhet till matbutik, frisör och restauranger, caféer och förskola. Ett populärt område för alla åldrar och med Anna Petrus park runt hörnet. Det är även perfekt läge för er som pendlar med närhet till Resecentrum och Kungsgatan som tar er enkelt mot E4:an. Endast ca tio minuters promenad till stadskärnan och allt vad staden har att erbjuda!

Välkommen hem!

Beskrivning

HALL
Ljus och praktisk hall med gott om klädförvaring tack vare en rymlig skjutdörrsgarderob. Målade väggar och klinker.

BADRUM
Helkaklat badrum med. Badrummets utrustning består av tvättmaskin och torktumlare med avlastningsbänk ovanför, duschhörna med vikbara väggar i klarglas, golvvärme, handdukstork, två väggskåp, spegelskåp, wc samt tvättställ med kommod.

SOVRUM
Generöst sovrum med ett stort fönsterparti. Mycket goda möbleringsmöjligheter med gott om plats för dubbelsäng. Här finns även en stor skjutdörrsgarderob som inrymmer ett linneskåp. Målade väggar och parkett.

KÖK
Genomtänkt kök med gott om såväl skåpförvaring som bänkytor. Kökets utrustning består av diskmaskin, induktionshäll, ugn, kyl i fullhöjd, frys i fullhöjd samt fläkt. Målade väggar och parkett.

VARDAGSRUM
Härligt, öppet och ljust vardagsrum i gavel med fönster i två väderstreck. Lättmöblerat rum med gott om plats för såväl soffgrupp som matsalsdel. Härifrån når du bostadens balkong. Målade väggar och parkett.

BALKONG
Rejäl, inglasad balkong i bästa solläget sydväst. Här får du plats med både loungegrupp och matbord. Trätrall.

SOVRUM
Lättmöblerat sovrum utrustat med garderob och ett stort fönster. Plats finns för säng och övriga sovrumsmöbler. Målade väggar och parkett.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Brf Kungsängen Entré 20170608.pdf BRF Energideklaration.pdf BRF Årsredovisning 2019.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Kungsängen 24:14, Uppsala kommun, Skattesats 33.1%.

Storlek

Boarea 75 kvm. Säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

4118-11102

Våning / hiss

Våning 2 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: BRF Kungsängen Entré
Organisationsnummer: 769628-7205
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 4118-11102
Antal lägenheter: 72
Antal lokaler: 1

Föreningens 72 bostäder är fördelade på två trapphus med adresserna Kungsängsgatan 68 F och Tullgarnsgatan 3.

Föreningens ekonomi

- Månadsavgiften sänktes med 7,5 % 01/01/2020.
- Ingen kommande avgiftsförändring planerad (senast kontrollerad 19/05/2020).
- Föreningen accepterar delat medlemskap med en minsta ägarandel på 10%.

TV

Kabel-tv genom Telia.

Internet

Bredband med hastighet 100/100 genom Telia.

Månadsavgift

Avgift: 3 763 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Det tillkommer en obligatorisk avgift om 259 kr/mån för kabel-tv och bredband.

Driftskostnad

650 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
VA: 150 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Observera att schablonvärden har använts. Varmvatten och el debiteras retroaktivt efter faktisk förbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.07368 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Takterrassen kommer att kompletteras med övernattningsrum.

Bilplats

Föreningen disponerar 37 garageplatser i det gemensamma garaget. Hyra 900 kr/mån. Separat kösystem tillämpas. En ledig plats i nuläget (senast kontrollerat 19/05/2020).
Speciella avtalsvillkor gäller för de platser som är markerade handikapplatser och för de platser som tillhandahåller el-uttag.

Övriga utrymmen

Till bostaden hör ett källarförråd.

I föreningen finns:
- Takterrass med bord, stolar, loungemöbler och toalett. Terrassen disponeras fritt av föreningens medlemmar.
- Cykelförråd, ett stort i anslutning till garaget samt ett lite mindre cykel- och
barnvagnsförråd vid porten Kungsängsgatan 68 F.
- Soprum i markplan.
- Föreningen har en lokal om cirka 91 som är uthyrd med långtidskontrakt.

Föreningen är del av en samfällighet som disponerar en gemensam innergård där det finns lekplats, trädgårdsgrupper och grillplats.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy