Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 695 000 SEK / Bud
Adress
Bollmora Gårdsväg 9, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
85 kvm
Avgift
4 604 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern bostad i centrala Tyresö!

Optimalt planerad trea med modernt kök och öppen, social planlösning!

- Uteplats mot innergård
- Både badrum och gäst-wc!
- Avgiften inkluderar Värme, vatten, fiber, tv samt källarförråd.
- Stort och rymligt förråd finns att nå i källare från hiss.
- Varmgarage med avspolningsplats nås från hiss.
- Tre gästlägenheter om 2 rok samt tvättstuga finns i föreningen.
- Optimalt läge i centrala Tyresö som är mycket uppskattat av boende i området.

Välkommen till bekväma Bollmora Gårdsväg 9 och ett boende med närhet till allt om centrala Tyresö kan erbjuda. Här bor man med gångavstånd till Tyresö Centrum med sitt stora utbud, kort promenad avstånd till stor matbutik (Willys) samt flertalet gym, golfbana, skolor, förskolor samt idrottsanläggningar. Lägg därtill utmärkta kommunikationer till Stockholm från hållplats belägen ett stenkast bort så har du ett perfekt boende för den aktive eller pendlar.

Bostaden har en rakt igenom hög standard med fina materialval så som carraramarmor i kök och vitlaserad ekparkett vilket sätter guldkant på hemmet.
Lägenheten är därtill mycket välplanerad med två rymliga sovrum belägna i den ena delen, samt de sociala delarna i den andra vilket skapar en goda förutsättningar för den sociala familjen.

Det smakfulla köket från erkända Ballingslöv och vardagsrummet återfinns i öppen planlösning med god plats för matplats, soffgrupp samt övrigt möblemang efter tycke och smak.

Badrummet är helkaklat i stilren karaktär med fina detaljer i valnöt samt erbjuder både tvättmaskin som torktumlare med tillhörande arbetsbänk och överskåp.
Även en gäst-wc i samma stil finns att nyttja.

Stort tillhörande förråd i källarplan tillhör bostaden.

Läget i centrala Tyresö är optimalt med bara ett par minuters promenad till busshållplats som tar dig till Gullmarsplan på 15 min samt Stockholm City på 20, perfekt för den som pendlar!
För föreningens bilresenärer finns det varmgarage med behändig avspolningsplats under husen. Garaget når du bekvämt genom att ta hissen ner.

Digitalt prospekt: https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=665159

VÄLKOMMEN HEM

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder, Gott om förvaring i flera garderober.

KÖK
Vackert kvalitetskök från Ballingslöv med mattlackade luckor och skåp i vitt. Ovanför arbetsytorna lyser infällda spotlights på stänkskydd i vacker carraramarmor.
Utrustningen består av integrerad diskmaskin, inbyggd micro, kyl och frys i fullhöjd, varmluftsugn och induktionshäll från Cylinda. Samtliga vitvaror har rostfria detaljer förutom den integrerade diskmaskinen.
Mellan kök och vardagsrum finns det plats för stor matgrupp som rymmer hela familjen.

VARDAGSRUM
Generöst vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Plats för både tv- och soffgrupp såväl som lounge. Fönstren har djupa fönsterbrädor i sten och ger fina ljusflöden som lyser upp rummet.

HALL MOT SOVRUM
Möblerbar hall som förenar kök och vardagsrum med sovrum 2 och 3, samt badrum, gäst-wc och klädkammare.

GÄST-WC
Helkaklad gäst-wc med handfat och infälld spegel.

SOVRUM 1
Trevligt sovrum i lugnt läge utgång till den väl tilltagna uteplatsen emot innergård.

UTEPLATS
Härlig uteplats mot innergård som löper längs fasaden. Plats för bord och stolar samt loungegrupp.

BADRUM
Generöst badrum med exklusiva detaljer och design i modernt formspråk. Helkaklat i ljus kulör med kommod i sober mörk ton samt lampa i mässing. I badrummet finns även en egen tvättdel med torktumlare, tvättmaskin och arbetsbänk samt praktiska överskåp ovan bänkytor.

SOVRUM 2
Stort sovrum beläget med fönster emot lugn innergård. Här får du plats med enklare möblering så som byråer eller fåtölj. Garderob för extra förvaring.

KLÄDKAMMARE:
Klädkammare för övrig förvaring finns att tillgå i anslutning till sovrum 2.

- Säkerhetsdörr
- Källarförråd tillhör bostaden.
- Garage nås från hiss.

VÄLKOMMEN HEM

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 33.09%.

Församling

Tyresö.

Storlek

Boarea 85 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

C2:1003

Våning / hiss

Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Tyresö Trädgårdar
Organisationsnummer: 769625-3744
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: C2:1003
Antal lägenheter: 114
Antal lokaler: 3

Brf Tyresö Trädgårdar erbjuder vackra boenden med fokus på ljus och frihetskänsla. Föreningens fyra byggnader är trähus, varav fasad mot gata pryds av vacker puts varvat med trä vid portuppgångarna. Uteplatser och fasad mot innergård är av samma vackra träslag. Lägenheterna är byggda med kök, entré och förvaring centrerat i mitten av lägenheten. På så sätt ramas vardagsrum och sovrum in av fönster och ger lägenheterna sin ljusa och luftiga frihetskänsla.

Brf Tyresö Trädgårdar bildades 2012 och husen byggdes av Oscar Properties under åren 2014-2015. Det finns 114 lägenheter varav 3 stycken nyttjas som övernattningslägenheter (2 rok) som kan hyras av föreningens medlemmar. Under husen finns varmgarage med avspolningsplats, 90 platser, som hyrs ut till föreningens medlemmar för 900 kr/månaden.

Grovtvätt finns på LM Ericssons väg 14.
Övernattningslägenheter finns på LM Ericssons väg 12.
I årsavgiften ingår vatten, värme, kabel-TV och internet. Basutbud från Canal Digital och bredband 100 Mbit/s från Ownit. Dekoder ingår och följer med lägenheten.

Bostäderna är placerade med närhet till Tyresövägen i Tyresö centrums norra kvarter.
Tyresö centrum erbjuder mycket god service med alla dess butiker, kaféer, restauranger. Här finns även sporthallar, ishall, fotbollsplaner och parker. I området finner du även Tyresö golfklubb som har en bana med 18 hål.

Nära utflyktsmål är vackra Tyresö Slott med dess kaféer och skärgårdsmiljö, Alby Naturreservat eller varför inte besöka Tyresta Nationalpark? Här finns extremt bra kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan på en kvart och Stockholm C på 20 minuter.

Föreningens renoveringar

Låssystem bytta-2018.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Ownit. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet

Bredband via fiber. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Ownit. Ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 604 SEK / mån
Ingår: Värme, vatten, bredband, kabel-tv, IP-telefoni, källarförråd.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Elektricitet: 350 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.99918 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Uteplats mot lugn innergård.

Bilplats

90 garageplatser. Går att hyra för 900 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
Varmgarage med avspolningsplats.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy