Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
2 400 000 SEK / Fast pris
Adress
Ekholmsvägen 369, våning 8, Skärholmen, Skärholmen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
68 kvm
Avgift
5 343 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

FAST PRIS! Topprenoverad och högt belägen gaveltrea med fri panoramavy och inglasad balkong.

FAST PRIS, FÖRST TILL KVARN. KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING.

Högt upp i huset finner ni denna mycket välplanerade, renoverade och insynsskyddade gaveltrea med stor inglasad balkong.
Lägenhetens många och ordentliga fönsterpartier erbjuder en mycket fin panoramavy över området. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt mellan rummen. Vardagsrummet är stort och här rymmer ni utan problem en stor soffa, bord och fåtölj m.m.

Här finner ni ett fint och fullt utrustat kök i vitt med gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor som underlättar matbestyren.
Lägenhetens två sovrum ligger intill varandra. Det största sovrummet erbjuder gott om plats för dubbelsängen och förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Det andra sovrummet passar perfekt som barnrum, arbetsrum alternativt gästrum. Badrummet är stort och ligger i anslutning till sovrummen och hallen. Ett helkaklat påkostat och snyggt badrum med golvvärme, wc och massagedusch.
Ljus möblerbar hall med goda avhängningsmöjligheter och ytterligare förvaring en stor skjutdörrsgarderob.

Värme, vatten, kabel-TV, bredband och telefoni ingår i månadsavgiften

Välskött förening med trevliga grannar och stabil ekonomi. Trivsam fastighet med hiss, tvättstuga, övernattningslägenhet, gym, gemensamhetslokal, bastu och en altan med grillmöjligheter.

Här bor ni lugnt men ändå mycket nära till Skärholmens Galleria och shoppingens kärna, med ett enormt utbud av affärer, restauranger och service. Som om inte det vore nog har du gångavstånd till Kungens Kurva med världens största IKEA och Heron city med all tänkbar underhållning för hela familjen. I Skärholmen finns även gott om möjligheter till friluftsliv, med närhet till grönområden, naturreservat samt Mälarens vatten och stränder.
Närområdet erbjuder gott om förskolor och grundskolor och gör att området lämpar sig väl för barnfamiljer. Skärholmen är knutpunkt för flera busslinjer och tunnelbanan tar 20 minuter till city.

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Länkar

Föreningens hemsida Skärholmens Galleria

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skärholmen församling. Skattesats 30.95%.

Storlek

Boarea 68 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

0282

Våning / hiss

Våning 8 av 9.
Våningsplan 8 av 9.
Hiss finns.
Stor hiss med plats för barnvagnar

Byggnad

Byggnadsår: 1998
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glas
Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fastigheten har bergvärme med fjärrvärme som komplement.

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Riksbyggens Brf Ekholmshöjden
Organisationsnummer: 716420-1324
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 0282
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Energiprestanda: 67 kWh/kvm år.

TV

Fastigheten är ansluten till ComHem för TV, bredband och telefoni.
År 2003 installerade Bredbandsbolaget fibernät i fastigheterna. Alla lägenheter har därmed ytterligare ett val av bredbandsleverantör via fiber.

Internet

Fastigheten är ansluten till ComHem för TV, bredband och telefoni.
År 2003 installerade Bredbandsbolaget fibernät i fastigheterna. Alla lägenheter har därmed ytterligare ett val av bredbandsleverantör via fiber.

Månadsavgift

Avgift: 5 343 SEK / mån

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.39119 %
Andel av årsavgiften: 1.38866 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Byggnadsår: 1998. Bergvärme för fastigheterna 367, 369 samt ett nytt ventilationssystem med återvinning av frånluften.

Uteplats

I anslutning till köket når ni ut till en rymlig och inglasad balkong med utsikt åt tre väderstreck Ett härligt uterum om våren, sommaren och hösten. Det höga läget erbjuder en fin utsikt över området. Balkongen vetter mot sydost och erbjuder sol från morgon till eftermiddag.

Övriga utrymmen

Det finns miljöstuga, cykelförråd, källarförråd.
I fastighet 369 finns det en gemensamhetslokal, övernattningslägenhet och bastu. 2 st. tvättstugor. Gemensamt gym.
Det finns även en stor altan i föreningen med gott om sittplatser samt grillmöjligheter under sommarhalvåret.

Bilplats

Föreningen har 47 bilplatser, varav två platser som är handikappanpassade. Det finns även två platser för motorcyklar. Bilplatserna har motorvärmaranslutning.
Avgiften för en bilplats är för närvarande 220 kronor per månad, för motorcykelplats 80 kronor per månad.

Övrigt

FÖRENINGEN
Föreningen heter Riksbyggens Brf Ekholmshöjden och är belägen i Skärholmen i Stockholm. Föreningen bildades 1998 och består består av 2st. 9-våningshus på Ekholmsvägen 367-369. Dessa hus uppfördes 1999 och innehåller 77 st. lägenheter. Ekholmshöjden är en bostadsrättsförening inom ramen för Riksbyggen Marken upplåts med tomträtt.
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar.
Städning sköts av en städfirma. Föreningen anordnar städdagar två gånger per år.
Besök gärna föreningens hemsida: https://ekholmshojden.wordpress.com/about/

OMRÅDET
Välkommen till Skärholmen, möjligheternas centrum, både inomhus och utomhus. Här bor du i händelsernas och shoppingens kärna, med ett enormt utbud av affärer, restauranger och service. Som om inte det vore nog har du gångavstånd till Kungens Kurva med världens största IKEA och Heron city med all tänkbar underhållning för hela familjen. I Skärholmen finns även gott om möjligheter till friluftsliv, med närhet till grönområden samt Mälarens vatten och stränder. Njut av bad, båtliv, skridskoåkning, fiske och promenader längs strandpromenaden och caféer som Skärholmens gård och Café Lyran. Gott om dagis, förskolor och grundskolor gör att området lämpar sig väl för barnfamiljer. Skärholmen är knutpunkt för flera busslinjer och tunnelbanan tar 20 minuter till city.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter