Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 395 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

mån 18 jun 18:30 - 19:00
Öppen visning - Välkommen!
Pris
2 395 000 SEK / utgångspris
Adress
Renathvägen 10, Hammarbyhöjden/Skärmarbrink, Johanneshov
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
38 kvm
Avgift
2 847 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmig och fin gaveltvåa med balkong i sydväst

Varmt välkommen till en mysig och ljus gavel 2: a om 38 välplanerade kvm i populära Hammarbyhöjden/Skärmarbrink. Här finner ni en charmig lägenhet med lugnt läge och balkong i perfekt sydvästläge för långa soldagar. Lägenheten genomsyras av fina ytskikt, generös takhöjd, fint ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck. Stambytt, helkaklat badrum, mysigt och insynsskyddat sovrum med plats för dubbelsäng. Fint renoverat och välrustat kök. Mycket trevligt boende i välskött fastighet. Endast 100 meter till tunnelbana (Skärmarbrink), 5 minuters promenad till Gullmarsplan med både tvärbana och bussförbindelser. Varför inte ta en promenad via gamla Skanstullsbron till Södermalm? Hammarby Sjöstad ligger nära. Take-away ställen hittar du runt hörnet. Lägenheten är perfekt för singeln eller paret.

Här bor man i ett område som erbjuder det bästa av två världar. På några minuters promenad kommer du antingen mitt i Södermalms puls, till trivsamma och servicetäta Hammarby Sjöstad eller ut i vackra Nackareservatet med bra motionsspår och fina badsjöar. Med T-banans gröna linje är du på Södermalm på ca 2-5 minuter och i city på ca 10 minuter.

Välkommen till Renathvägen!

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande hall med utrymme för avhängning av kläder och skor. Förvaringsmöjligheter genom två rymliga garderober med överskåp. Svart klinkergolv som löper vidare in i köket kombinerat med vita väggar. Skönt ljus genom infällda spotlights i taket. Säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM
Luftigt och mycket ljust vardagsrum som är både lättmöblerat och rymligt. Tack vare fönster i två väderstreck blir rummet extra ljust. Utgång till balkongen. Rummet har trägolv kombinerat med vita väggar.

BALKONG
Underbar balkong belägen mot grönska i perfekt sydvästlige för långa soliga dagar. Trätrall.

SOVRUM
Insynsskyddat och mysigt rum som ligger i anslutning med vardagsrummet. Här finns plats för dubbelsäng samt annan lätt inredning. Vita väggar, fondvägg samt skön ljussättning genom spotlights infällda i taket. Garderob.

KÖK
Stilrent och välutrustat kök med generösa arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Den maskinella standarden är av bra klass. Köket är utrustat skåpsluckor i vitt, kyl/frys, inbyggd ugn, inbyggd micro, gashäll, diskmaskin samt fläktkåpa. Vitvaror i rostfritt utförande. Svart kakel ovan arbetsbänkarna i massiv ek. Vitmålade väggar och klinkergolv. Diskmaskinen kommer att bytas ut mot en ny i vitt utförande. Spotlights ovan arbetsytorna.

BADRUM
Helkaklat, fräscht badrum i vitt med bård, klinkergolv. Badrummet är utrustat med badrumsskåp, badkar, handfat, wc och ett vädringsfönster som skänker naturligt ljus.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett källarförråd. Tvättstugan nås via trapphuset.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Sandjägaren 3 Energideklaration - Sandjägaren 3 Årsredovisning Sandjägaren 3 - 2017

Bostadsfakta

Kommun

Sandjägaren 3, Stockholm kommun, Skarpnäck församling. Skattesats 30.84%.

Storlek

Boarea 38 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

0211

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Våningsplan 2 av 3 (1 trappa).
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1939
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Sandjägaren 3
Organisationsnummer: 716421-4418
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 0211
Antal lägenheter: 13
Antal lokaler: 0
Brf Sandjägaren är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1990 och består av 13 lägenheter. 12 lägenheter är bostadsrätter och en upplåts med hyresrätt. Vidare finns en tvättstuga, cykelförråd och en gemensam uteplats. Brf Sandjägaren 3 ligger i ett högt och trevligt läge i populära Johanneshov med närhet till natur och Skärmarbrinks t-banestation.

Föreningens ekonomi

För ytterligare information om föreningen och dess verksamhet hänvisas till bilagd årsredovisning och stadgar. En köpare förväntas ha tagit del av dessa handlingar innan köp. F.n. finns inget beslut om höjning av månadsavgiften.

Föreningens renoveringar

En fasadrenovering kommer äga rum i framtiden. När är inte beslutat.

UTFÖRDA RENOVERINGAR/REPARATIONER
2017 - Renovering av entrédörrar till trapphusen.
2015 - OVK
2014 - Ny cirkulationspump till fjärrvärmesystemet
2014 - Stamspoling
2010- Trapphuset renoverades
2005 - Installation av fjärrvärme
2003 - Utvändig fönsterrenovering
2003:- Installation av säkerhetsdörrar
2001 - Stambyte
2001- 2014 - Elstigare
Radonmätning utförd med resultat under rådande gränsvärde (200 Bq).

Energideklaration

Energiprestanda: 203 kWh/kvm år.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem.

Internet

Leverantör: Comhem.

Månadsavgift

Avgift: 2 847 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten

Driftskostnad

430 SEK varav:
Försäkring: 115 SEK
Elektricitet: 97 SEK
Övrigt: 218 SEK
Uppgiften skall ses som ett riktvärde och kan skilja sig beroende på avtal, leverantör, hushållet storlek samt olika vanor. Posten "övrigt" avser gas.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 7.50000 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1135 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Fantastisk balkong i perfekt sydvästläge med många soltimmar.

Mark i anslutning till bostadsrätten: Tomträtt.

Tomträtt
Övriga utrymmen

Föreningens medlemmar har tillgång till ett cykelrum samt en tvättstuga. På framsidan av huset har man ett trevligt trädeck för trevlig samvaro. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Bilplats

Boendeparkering på omkringliggande gator. Avgift enligt Taxa 4 vilket motsvarar 500 kr per månad i avgift för parkering.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter