Visningar

sön 27 jan 13:00 - 13:30
Hjärtligt Välkomna!
Pris
1 585 000 SEK / / utgångspris
Adress
Slottsgatan 41, Öster-City, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
34 kvm
Avgift
1 926 SEK / mån
Rum
1 rum

Välplanerad in i minsta detalj!

Studio 50 erbjuder centralt läge med nöjen, restauranger och universitet minuter bort. Här njuter man av ett lugnt läge med trivsam innergård. Bostaden erbjuder hög standard med genomgående ekparkett, vitmålade väggar och lyxigt badrum med egen tvättsektion. Kvadratsmart hem där inget har lämnats till slumpen. Fullutrustat kök med bra arbetsytor och pricken över i:t är mysig sovalkov. Lyxen att flytta in i en näst intill ny lägenhet är lyxigt och praktiskt. Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Trevlig HALL med vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Plats för ytterkläder och skor. Fullutrustat KÖK med kyl/frys, diskmaskin, micro och spis med häll och ugn. Öppen planlösning mot VARDAGSRUM och SOVALKOV i vinkel. Fransk BALKONG. Lyxigt BADRUM med mörk klinker på golv och vitt kakel på väggarna. Kombinerat tvättmaskin/torktumlare badrumsskåp, handfat, dusch bakom glasvägg och WC.

Dokument (pdf)

Planritningar Studio 50 Stadgar DOC180704-20180704090813.pdf ekonomisk-plan-brf-studio

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun, Jönköpings Kristina-Ljungarum församling. Skattesats 33.85%.

Storlek

Boarea 34 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1001-A

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
Våningsplan 1 av 5.

Byggnad

Byggnadsår: 2016-2018
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Studio 50
Organisationsnummer: 769632-8892
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1001-A
Antal lägenheter: 49
Antal lokaler: 0

Parkering: Parkeringsplatser med kösystem. 600 kr/mån.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Bredband. Leverantör: Com hem.

Månadsavgift

Avgift: 1 926 SEK / mån

Driftskostnad

Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsel, vatten och uppvärmning. Ca 360 kr per månad. Baserat på en person i hushållet.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.18300 %

Uteplats

Franskbalkong

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd.

Övrigt

Lägenhet 175-175-001

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter