Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Karlavägen 30 B, Torpa, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
74 kvm
Avgift
4 211 SEK / mån
Rum
3 rum

Insynsskyddad trea med hög standard!

Välkomna till Karlavägen 30 B! Här får Ni det bästa av två världar - bo centralt i utkanten av Torpa fast i ett lugnare tempo helt enkelt. Bostaden är en 3rok om ca. 74kvm på våning två av tre i en ekonomiskt stabil HSB-förening! Här har inget lämnats åt slumpen! Fräscha ytskikt, ljusa väggar, inbyggda spotlights i flertalet rum, helkaklat badrum med tvättmaskin, en inglasad balkong med bl. a. eluttag att förlänga sommarhalvåret på samt avnjuta solen större delen av dagen. Dessutom är den inglasade balkongen insynsskyddad och i härlig storlek. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet bjuder in till umgänge på ett optimalt sätt. Hallen skapar direkt ett modernt intryck där det mörka klinkergolvet samspelar med de vita väggarna och de inbyggda spotlightsen. Väggen i hallen sattes igen och där med skapades en rymlig walk in closet i anslutning till sovrum 1 som på något sätt fullbordar bostaden och dess helhet. Bostaden har sammanfattningsvis två sovrum och ett vardagsrum i god storlek där allt som är av intresse ryms gott och väl. Pricken över i:et är den stora och grönskande innergården som bjuder in till umgänge med grillmöjligheter såväl som till lek för barnen med aktuella gung- och klätterställningar.

HSB's brf Norrmannen är en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening. Här har föreningen gjort bland annat stambyte 2013, bytt ventilation 2016 och satt in branddörrar 2011. Ingen avgiftshöjning för 2019 enligt samtal med föreningen.

Här bor man i fina omgivningar i lugna stadsvillakvarter endast ett stenkast från citypulsen med caféer, matbutiker, butiker, nöjen m.m. Trevliga promenadstråk finns även det i nära anslutning.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy