Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Bollmoravägen 90, Pluto, TYRESÖ
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
95 kvm
Avgift
5 503 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Äntligen en 5:a till salu med uthyrningsdel i Brf Pluto

Denna lägenhet är REDO för försäljning och kommer komma ut på marknaden längre fram, för mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Välkommen till Bollmoravägen 90 och populära Brf Pluto,
här erbjuds en välplanerad och eftertraktad 4:a där man fått till ett 5:e rum intill köket!
Med dubbla ingångar och två badrum finns här möjlighet att skaffa en uthyrningsdel för den som önskar, perfekt till de stora barnen eller som extra inkomstkälla.
I bostaden finner vi ett omgjort kök från 2017, vidare in ett stort vardagsrum för hela familjen med fransk balkong, två helkaklade badrum med golvvärme, tre sovrum varav det ena har utgång till den inglasade balkongen, ett mindre sovrum för den lilla eller fungerar utmärkt att använda som kontor, samt en klädkammare finns att tillgå.

Brf. Pluto är en av Tyresös mest välvårdade föreningar med många fördelar så som den mycket låga skuldsättningsgraden, fördelaktiga månadsavgiften och det bra läget. Här har du närhet till flertalet matbutiker, restauranger, gym, natur, två förskolor precis intill och de fantastiska kommunikationerna med direktbussar in till Stockholm C under pendlingstider samt Gullmarsplan, Handen och övriga Tyresö under dagen.

Beskrivning

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 32.63%.

Församling

Tyresö.

Storlek

Boarea 95 kvm.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

16

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
1 tr
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1970-1971
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Lägenhetsnummer: 16
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 5 503 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.59976 %
Andel av årsavgiften: 0.59976 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy