Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
675 000 SEK / eller bud
Adress
Norra Herrgårdsgatan 86B, Mossen, Motala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
60 kvm
Avgift
3 990 SEK / mån
Rum
2 rum

Rymlig tvårummare 0,5 trappor upp med balkong. Gångavstånd till Varamon & centrum.

Vill Ni bo i välplanerad tvåa med balkong och perfekt läge med promenadavstånd till både Varamon och centrum? Då är denna lägenhet något för Er. På Norra Herrgårdsgatan 86B bor Ni en halv trappa upp, på 60 kvadratmeter bestående av kök med matplats, renoverat badrum, vardagsrum med utgång till balkong i härligt solläge, stort sovrum med garderobsförvaring samt rymlig hall med klädkammare/kontor. Dessutom finns två förråd tillhörande lägenheten. Föreningen tillhandahåller uthyrning av parkeingsplatser enligt kösystem. Det finns även en gemensam innergård med gräsyta och växthus som de boende kan nyttja. Här bor Ni i stabil bostadsrättsförening som tar väl hand om fastigheten. I närområdet finns lekplats, busshållplats, närbutik, pizzeria, lasarett m.m. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare och lämna intresseanmälan så håller vi Er uppdaterade.

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med gott om plats för avhängning. Tapetserade väggar (2011).

KÖK
Köket renoverades 2012 med nya skåpsluckor från NordDesign, vitvaror och delvis nya stommar. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys (2018), diskmaskin, spis och köksfläkt. Köket är inrett med plastmatta på golv, kakel över arbetsbänk och tapetserade väggar. Här finns även matplats med utrymme för stort matbord. Städskåp.

BADRUM
Badrummet renoverades 2014 med plastmatta och våtrumstapet. Här finns badkar, wc, handfat, spegelskåp, handdukstork och vädringsfönster.

SOVRUM
Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möblering. Här finns även en stor garderob med skjutdörrar. Tapetserade väggar (2011).

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är inrett med parkettgolv och tapetserade väggar med fondvägg (2011). Här finns även utgång till balkongen i härligt solläge.

KLÄDKAMMARE
I anslutning till hallen finns en rejäl klädkammare med stora förvaringsutrymmen. Nuvarande ägare har inrett utrymmet som kontor/datorrum. Plastmatta och målade väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar Energidekl Norra Hg 86 Kronan 4 (2008) Frågelista Norra Herrgårdsgatan 86B.pdf Årsredovisning Brf Kronan 4 (2018) Stadgar brf Kronan 4

Bostadsfakta

Kommun

Kronan 4, Motala kommun, Skattesats 33.51%.

Församling

Motala.

Storlek

Boarea 60 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

216515001-0008

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
0,5 trappor
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1948
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Kronan 4
Organisationsnummer: 724000-0278
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 216515001-0008
Antal lägenheter: 18
Antal lokaler: 0

Föreningen BRF Kronan 4 äger fastigheten Kronan 4 i Motala kommun med 18 lägenheter varav 5 st ettor, 8 st tvåor och 5 st treor. Byggnaden uppfördes år 1948 och har adress Norra Herrgårdsgatan 86. Föreningen är en privat förening, men har hjälp av Riksbyggen med ekonomisk förvaltning och skötsel.

Parkering: Föreningen tillhandahåller uthyrning av parkeringsplatser samt parkeringsplatser med elstolpe enligt kösystem.

TV och bredband: Bredband och TV är via Telia. TV ingår i månadsavgiften. Bredband tecknar den boende själv via Telia.

Gemensamma utrymmen: Gemensam tvättstuga finns i källaren. Utvändigt finns gemensam gårdsplats med växthus och grillplats. I källaren finns övernattningslägenhet, tvättstuga, torkrum, mangelrum och cykelförråd. Återvinningsrum finns på gården.

Föreningens renoveringar

Utförda renoveringar: Under 90-talet renoverdes tak, stammar, el, dränering, fönster.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 161 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2008-10-31

Månadsavgift

Avgift: 3 990 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, TV, bostadsrättstillägg.

Driftskostnad

642 SEK varav:
Försäkring: 112 SEK
Elektricitet: 530 SEK
Ovanstående driftskostnad är nuvarande ägares ungefärliga förbrukning/kostnad med 4 personer i hushållet. Observera att driftkostnader är individuella och kan variera.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 5.43495 %
Andel av årsavgiften: 5.43858 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd och ett vindsförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy