Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Betsövägen 4, Orminge, Saltsjö-boo
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
41 kvm
Avgift
2 714 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Mysig 1:a möjlig mini 2:a!

Välkomna till denna mysiga och optimala 1:a (möjlig mini 2:a) i charmiga Orminge. Med ett lugnt och ostört läge och ett stenkast från Ormingecentrum. Här bor du på 41 välplanerade kvm med ett fräscht kök, stambytt badrum och fransk balkong med eftermiddagssol. Fint genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Lägenheten har stora fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Stor hall med goda förvaringsmöjligheter, trevligt rum med öppen planlösning mot köket och med plats för dubbelsäng samt soffgrupp.

Närområdet präglas av vacker natur, badsjöar och service i form av Orminge Centrum. Till och från Orminge är det mycket goda kommunikationer med bussar och till Slussen tar det omkring 20 minuter. Busshållplats finns på kort gångavstånd från lägenheten. I Orminge centrum finns ca 26 butiker samt en Coopaffär, apotek, systembolag, systembolaget, vårdcentral, tandläkare, bank, restauranger m.m.

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med plats för avhänging och platsbyggda garderober. Ekparkett golv och vitmålade väggar.

RUM
Stort rum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Plats för dubbelsäng och soffgrupp. Utgång till fransk balkong.

KÖK
Fräscht kök med vita luckor, vitt kakel och grå bänkskiva. Kombinerad kyl/frys från whirlpool, integrerad diskmaskin, spis från Electrolux och rostfri fläkt. Bra arbetsytor och förvaring. Trevligt fönster som ger bra ljusinsläpp.
Ekparkett golv och vitmålade väggar.

BADRUM
Vitt kakel med grå bård och grått klinkergolv. Här finns badkar, handfat, badrumsskåp och toalett. Förberett för tvättmaskin.

Dokument (pdf)

Planritningar stadgar-brf-betsovagen.pdf projekt-med-sbu.pdf energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.53%.

Församling

Boo.

Storlek

Boarea 41 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

418 (1108)

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1970
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Betsövägen
Organisationsnummer: 769621-6881
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 418 (1108)
Antal lägenheter: 134
Antal lokaler: 1

Parkering: Föreningen har 18 st parkeringsplatser, varav 14 st hyrs ut med parkeringskontrakt. Det kostar 350 kr per månad att hyra en p-plats. Dessa är numrerade 1-14.

Det är bara den som är BR/HR-innehavare och bor i
fastigheten som har rätt att ha en P-plats. Den som hyr ut lägenheten i andra hand och står i P-kön finns kvar på listan men kommer att hoppas över vid en tilldelning av
P-plats.

Det finns också 4 st platser som är avgiftsbelagda. Dessa betalas genom att lösa en biljett i P-automaten.

För närvarande är alla 14 st platser uthyrda.

Gemensamma utrymmen: Tvättstugan

I tvättstugan finns tavlor med låscylindrar. Varje låscylinder har ett eget nummer kopplat till lägenheten. Det finns även fyra stycken tvättkorgar samt städutrustning. Dessa får inte avlägsnas från tvättstugan.

Grovtvättmaskinen bokas genom ett bokningsschema som sitter på dörren till grovtvättstugan. Bokning gör man genom att skriva in numret som står på tvättcylindern.

Föreningens renoveringar

Yttertak renoverades 2008.
Föeningen planerar att bygga på 3 våningar samt bygga balkonger. För mer info se bifogat PDF dokument vid namn Vision Betsövägen.

Energideklaration

Energiförbrukning: 178 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2008-03-19

TV

TV via Comhem eller Bredbandsbolaget.

Internet

Fiber finns genom Bredbandsbolaget. Även ComHem går att använda.

Månadsavgift

Avgift: 2 714 SEK / mån

Driftskostnad

250 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.77560 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Fransk balkong med eftermiddagssol.

Bilplats

Föreningen har 18 st parkeringsplatser, varav 14 st hyrs ut med parkeringskontrakt. Det kostar 350 kr per månad att hyra en p-plats. Dessa är numrerade 1-14.

Det är bara den som är BR/HR-innehavare och bor i
fastigheten som har rätt att ha en P-plats. Den som hyr ut lägenheten i andra hand och står i P-kön finns kvar på listan men kommer att hoppas över vid en tilldelning av
P-plats.

Det finns också 4 st platser som är avgiftsbelagda. Dessa betalas genom att lösa en biljett i P-automaten.

För närvarande är alla 14 st platser uthyrda.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd. I huset finns en tvättstuga fördelat på 2 rum med följande: 2 st tvättmaskiner, 2 st torktumlare, 2 st torkskåp samt ett separat mangelrum.

Övrigt

Området är känt för närheten till fina strövområden bl.a. Velamsund fritidsområde. Badsjöar ligger utspridda i närheten. På gångavstånd finns Orminge centrum med samhällsservice såsom bibliotek, apotek, banker blandat med flertalet restauranger och spännande affärer samt matvarubutiker med generösa öppettider. (www.ormingecentrum.se). I Orminge Hus bredvid centrumet finns bland annat tandläkare, vårdcentral, BVC, MVC, Friskis & Svettis och ytterligare en restaurang. Inom området ligger Myrsjöskolan, Orminge skola och flertalet förskolor samt sporthallar. Waxholmsbåt: Går från Hasseludden antingen vidare ut i skärgården eller in till Stockholm city.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy