Visningar

sön 27 maj 13:15 - 14:00
mån 28 maj 18:00 - 18:30
Pris
4 995 000 SEK / utgångspris
Adress
Lustgårdsgatan 3, vån 2, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
75 kvm
Avgift
3 830 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus trea med inglasad balkong

Modern, ljus och välplanerad 3:a om 75 kvm och med inglasad balkong. Lägenheten är i absolut toppskick och erbjuder en genomgående planlösning med stora fönster i två olika väderstreck. Stor inglasad balkong och luftigt vardagsrum samt stilrent kök med generösa arbetsytor. Rymligt och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Två välplanerade sovrum och mycket goda förvaringsmöjligheter i två garderobsväggar med skjutdörrar. Stabil och välskött Brf med gemensam gård, gästlägenhet samt garage.

Fastigheten ligger i expansivt område intill nya Hornsbergs Strand med trevliga promenadstråk, restauranger och caféer. Här bor du nära både badmöjligheter och närservice så som Galleria Lindhagen med sitt stora ICA Maxi runt hörnet. Du har också nära till kommunikationer, T-banans blå linje är endast ett par minuter från porten och det är även nära till grön linje och bussar.

Beskrivning

Välkomnande hall med säkerhetsdörr och kapphängare med plats för ytterkläder till höger om entrén. Vita målade väggar och ekparkett på golvet. Hallen leder vidare till badrummet och vardagsrummet.

Rymligt badrum med stora vita kakelplattor och klinkergolv i antracitgrått. Duschhörna med vikbar glasvägg, handfat med vit kommod samt spegel med belysning ovan och WC. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux och bänk samt förvaringsskåp ovan.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora fönsterpartier gör vardagsrummet ljust och luftig. Utrymme att möblera med en soffgrupp och ett stort matbord. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ekparkett som även är genomgående i hela lägenheten. Utgång till den härliga balkongen.

Stor inglasad balkong med lugnt läge och behagligt golv av trätrall. Utrymme för loungemöbler, blomkrukor och grill. Föreningen godkänner att medlemmarna grillar med el- och gasolgrill på balkongerna.

Köket har mycket gott om arbetsytor och ett charmigt fönster ovanför diskbänken. Generösa förvaringsutrymmen i vita köksskåp och vitt kakel ovanför de svarta arbetsbänkarna. Den maskinella utrustningen bestående av kyl/frys i rostfritt utförande, glashäll infälld i arbetsbänken, varmluftsugn, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin och utdragbar fläkt.

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Generöst ljusinsläpp genom fönster i två olika väderstreck. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ekparkett. Fantastisk förvaring i hel garderobsvägg med vita skjutdörrar.

Sovrum med fönster mot balkongen. Vita målade väggar och golv av ekparkett. Direkt utanför sovrummet finns ytterligare en garderobsvägg med mycket bra förvaringsutrymme och skjutdörrar i spegelglas.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2017 (1).pdf Stadgar .pdf Energideklaration(1) (1).pdf

Bostadsfakta

Kommun

kv Välmågan 4, Stockholm kommun, Västermalm församling. Skattesats 30.75%.

Storlek

Boarea 75 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum.

Lägenhetsnummer

51105

Våning / hiss

Våning 2 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2013
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Lindhagens Allé
Organisationsnummer: 769621-3144
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 51105
Antal lägenheter: 93
Antal lokaler: 2
Brf Lindhagens Allé är en äkta förening bestående av 93 bostadsrätter och två lokaler. Fastigheten bebyggdes 2012-2014 och husen är miljöhus. Föreningen innehar tomträtten till fastigheten.
I avgiften ingår värme och kallvatten. Kostnaden för varmvatten debiteras efter förbrukning. (En tvåa har en ungefärlig varmvattenkostnad om 95 kr per månad.)
Föreningen accepterar inte juridisk person. Föreningen är positiva till delat ägande men varje fall bedöms av styrelsen.
RENOVERINGAR
Inga planerade renoveringar. Under 2018 planeras stamspolning samt byte av luftfilter bakom radiatorer.
TV OCH BREDBAND
Fiber via Telia är installerad i husen. Kostnaden för TV och bredband är obligatorisk och 220 kr per månad tillkommer på månadsavgiften.
PARKERING
Garage med 58 p-platser. Kostnad 1 200 kr per månad. För tillfället finns inte lediga platser.
GEMENSAMMA LOKALER
Gemensam gästlägenhet som föreningens medlemmar kan hyra.
Föreningen har ett flertal utrymmen för cyklar och barnvagnar.
Återvinningskärl finns på Lustgårdsgatan 1.
FÖRRÅD
Det finns ett källarförråd till varje lägenhet.

Föreningens ekonomi

Inga planerade avgiftsändringar.
Då ränteläget gynnar föreningens ekonomi har styrelsen i bokslutet 2017 beslutat att extra amortera en miljon kr på föreningens lån. Lån/m² bostadsrättsyta år 2017 är 6 699 kr.

Föreningens renoveringar

Inga planerade större renoveringar. Under 2018 planeras stamspolning samt byte av luftfilter bakom radiatorer. Eventuellt kommer innergården byggas om till lekplats om årsstämman beslutar om det.

Energideklaration

Energiklass: C
Energiprestanda: 64 kWh/kvm år.
Datum: 2016-10-20
Status: Utförd

Månadsavgift

Avgift: 3 830 SEK / mån
inkl värme och va

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.14300 %
Andel av årsavgiften: 1.14268 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter