Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK
Adress
Faktorigatan 3B, Kanonhusholmen, Eskilstuna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
72 kvm
Avgift
3 930 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trea med karaktär och uteplats

Karaktärsfull trea i två plan med uteplats på innergården. Kök, vardagsrum och matplats i öppen planlösning vilket ger en härligt social yta för umgänge. Helt insynsskyddad övre plan med hela fyra st fönster varav ett fönster på gaveln med utsikt mot Strömsholmen. Övre plan erbjuder synliga takbjälkar, takfönster och egen wc.

Bo på en ö omgiven av kultur
Oavsett vilket väderstreck du vänder dig åt andas Kanonhusholmen in stadens rika historia. På gångavstånd når du Munktellstaden, Radermachersmedjorna, Eskilstuna stadsmuseum och stadens äldsta park, Rothoffsparken. Pulsen i city når du på bara några minuter, likaså Eskilstunas nya badhus och Munktellarenan som erbjuder ett flertal fritidsaktiviteter.

Välkommen hem!

Beskrivning

På entréplan välkomnas du i en rymlig hall med gott om förvaring. Härifrån leds du vidare till ett mindre sovrum och förråd. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, varifrån du även når lägenhetens uteplats på innergård. Här finns plats för både bord och stolar.

Privat på övre plan finns ett rymligt sovrum med takfönster som ger ett härligt ljusinsläpp och synliga takbjälkar. Det finns också en extra toalett för din bekvämlighet och bra med förvaringsutrymme i den mindre klädkammaren.

Dokument (pdf)

Kanonhusholmen- Stadgar 18-03-22.pdf Kanonhusholmen - Ekonomisk plan reg (003) (3) (2).pdf

Bostadsfakta

Kommun

Eskilstuna kommun, Skattesats 34%.

Församling

Eskilstuna.

Storlek

Boarea 72 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

B-1008

Våning / hiss

Våning 1 och 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Kanonhusholmen i Eskilstuna
Organisationsnummer: 769629-4169
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: B-1008
Antal lägenheter: 20
Antal lokaler: 0

TV och bredband: Bredband via Fiber.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Tv via fiberbredband, ingår i månadsavgiften

Internet

Internet via fiber (Telia), ingår i avgiften

Månadsavgift

Avgift: 3 930 SEK / mån
inkl värme, vatten, kabel-tv (grundutbud), bredband och bostadsrättstillägg

Driftskostnad

300 SEK varav:
Elektricitet: 300 SEK

Driftkostnaden är schablonmässigt beräknad och beror till stor del på nyttjandegraden.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.62725 %

Uteplats

Härlig liten uteplats på innergården av huset, innergården skapar en mysig oas mitt i Kanonhusholmen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy