Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 650 000 SEK / bud
Adress
Thorells Gata 8, Övre Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
34 kvm
Avgift
2 091 SEK / mån
Rum
1 rum

EXEMPLARISK ETTA PÅ VÅNING 5 / ÖVRE VASASTADEN

Otroligt fin etta med låg avgift och hög standard i populära Övre Vasastaden med närhet till Universitetet, Resecentrum, city och grönområde. Lägenheten erbjuder exemplariska trettiofyra kvadrat i toppskick -allt är helt nytt!

Vi når in i rummet där vi möts av fint ljusinsläpp. Rummet är välplanerat och erbjuder plats för säng, soffa, matbord och arbetsplats. Kökdelen är praktiskt och snygg. Vit skåpsinredning från Ballingslöv med svart granitskiva med vitt kakel ovanför. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd micro, induktionshäll, ugn samt fläkt. Från rummet finns utgång till balkongen som vetter mot gården i söderläge. Badrummet är snyggt och förmedlar en hotellkänsla. Dusch med glasdörrar, wc, handfat med kommod samt handdukstork.
Genomgående ekparkettgolv och vita släta väggar.

Fastigheten är modernt byggd och helt nyproducerad år 2018.
Låg avgift om 2241 kr inkl. värme, vatten, kabel-tv och bredband. Populärt och attraktivt område med närhet till såväl matbutik som till flertalet restauranger. Citypulsen och Resecentrum ligger endast med 5?10 min promenad.

Perfekt bostad för studenten, förstagångsköparen eller för den som söker en övernattningslägenhet. Tillträde kan ske omgående.

Beskrivning

Hall med grått klinkergolv och vita väggar. Bakom skjutgarderoberna finns plats att hänga av sig ytterkläderna samt ytterligare två garderober med spegelskjutdörrar.

Vitt, stilrent kök från Ballingslöv med bra förvaring. Bänkskiva i svart granit med vitt kakel ovanför. Maskinpark som består av induktionshäll, kyl/frys, ugn, micro, fläktkåpa i rostfritt stål.

Ljust rum med öppen planlösning mot köket. Utgång till balkong i söderläge med många härliga soltimmar. Genomgående ekparkett och vita väggar.

Badrum förmedlar hotellkänsla. Snyggt klinkergolv och vita kaklade väggar. Dusch med glasväggar, wc, handfat med kommod, spegelskåp samt handdukstork.

Allt är helt nytt, bli den första som flyttar in!

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Vasatornet Ekonomisk plan - Brf Vasatornet i Linköping

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32.28%.

Församling

Linköpings domkyrkoförs.

Storlek

Boarea 34 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum.

Lägenhetsnummer

1252

Våning / hiss

Våning 5 av 8.
Våningsplan 5 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018

Föreningen

Föreningens namn: Brf Vasatornet
Organisationsnummer: 769629-5448
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1252
Antal lägenheter: 102
Antal lokaler: 7

Föreningens ekonomi

Se ekonomisk plan.

Internet

Bredband om 50 Mbit/s ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 2 091 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

250 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 150 SEK
Kostnad för el schablondebiters varje månad. Avräkning görs sedan mot faktiskt förbrukning en gång per år.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.58100 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Högt läge där du har delvis utsikt mot innergården. Söderläge med mycket sol.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd som finns i byggnadens källare.

Högst upp i föreningens två hus finns en gemensam takterrass med möblerade umgängesytor. En plats för föreningens medlemmar att kunna mötas, njuta av solen samt utsikten över Linköpingstakåsar. Takterrasserna är belägna på vån. 15 och 8 i respektive hus och är ca. 100m² vardera.

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 900 kr/mån (normalstor plats) eller 750 kr/mån (mindre plats). Till garageplatsen är det separat kö.

Boendeparkering via linköpingskommun.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy