Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Tulegatan 5, 4tr, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
56 kvm
Avgift
3 162 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

VÄLDISPONERAD TVÅA MED STOR BALKONG!

Välkomna till denna väldisponerade tvåa med alla rätt! Här erbjuds man fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier i skyddat läge. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök bidrar till en social atmosfär. Köket är fullutrustat och har plats för större matbord. Via vardagsrummet nås den stora balkongen i attraktivt söderläge med plats för stort möblemang. Helkaklat badrum med bl.a tvättmaskin och torktumlare. Bostaden erbjuder genomgående bra förvaringsmöjligheter genom bl.a stor garderobsvägg i sovrummet samt ett förråd/klädkammare som nås via hallen. I sovrummet har man även plats för dubbelsäng. Detta är en bostad för den som ställer höga krav på sitt boende!

Alldeles utanför porten når man allt man behöver. På kort promenadavstånd finns flertalet kommunikationsmöjligheter, restauranger, service samt Lötsjön med dess trevliga promenadstråk.

Välkomna på visning!

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall utrustad med säkerhetsdörr. Plats för avhängning precis innanför entrén. Utöver det har man även ett praktiskt städskåp och ingång till bostadens förråd/klädkammare och badrum. På golvet ligger fin parkett som breder sig vidare till resterande rum och skapar ett enhetligt intryck. Väggarna är ljust målade.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD
Via hallen nås ett praktiskt förråd som erbjuder exemplariska avhängning- och förvaringsmöjligheter. Utöver detta har man även nyttjanderätt till cykel- och barnvagnsförråd. Ljusa ytskikt.

BADRUM
Stort, helkaklat badrum utrustat med kommod, spegelskåp, dusch med vikbara glasdörrar samt toalett. Tvättmaskin och torktumlare finns tilltänkt placerade under praktisk arbetsbänk. På väggarna sitter vitt kakel och golvet täcks av grått klinker. Golvvärme finns.

VARDAGSRUM
Vardagsrum och kök i öppen och social planlösning. Här erbjuds man fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier i skyddat läge. Rummets gedigna storlek ger utrymme för både större soffa och tillhörande möblemang. Fint parkettgolv och ljust målade väggar.

KÖK
Välutrustat kök i vinkel. Här erbjuds bra förvaringsmöjligheter genom både över- och underskåp. Allt enhetligt med vita fronter. Ovanför den gedigna arbetsbänken sitter fin stavmosaik. Köket är maskinellt välutrustat med diskmaskin, dubbelho, köksfläkt, inbyggd mikro, ugn och kyl/frys. Här får man plats med större matbord! Ljusa ytskikt.

SOVRUM
Rymligt och oerhört trivsamt sovrum med fint ljusinsläpp. Fönster i insynsskyddat läge. God plats för dubbelsäng samt exemplariska avhängningsmöjligheter genom hel garderobsvägg. Ljusa ytskikt.

BALKONG
Via vardagsrummet nås bostadens stora balkong i attraktivt solläge. Här ryms både större möblemang och plantering. Här trivs du!

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Stadgar.pdf Årsredovisning 2017

Bostadsfakta

Kommun

Jägaren 7, Sundbyberg kommun, Skattesats 31.94%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 56 kvm. Areauppgifter enligt förvaltaren.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

142

Våning / hiss

Våning 4 av 9.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2012
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster isoler

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Jägaren
Organisationsnummer: 769618-3859
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 142
Antal lägenheter: 47
Antal lokaler: 4

Energideklaration

Energiförbrukning: 83 /per kvm (atemp) och år

TV

Fastigheten är uppkopplad till Sundbybergs stadsnät med ett flertal leverantörer att välja bland.

Månadsavgift

Avgift: 3 162 SEK / mån
Värme,VA samt kabel-tv (basutbud).

Driftskostnad

440 SEK varav:
Försäkring: 175 SEK
Elektricitet: 265 SEK
Enligt schablon.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.57920 %
Andel av årsavgiften: 1.57924 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Stamspolning (inga anmärkningar) och OVK genomfört 2018.

Bilplats

32-st p-platser. Samt Sundbybergs boendeparkering gäller på närliggande gator för 300 kr /mån

Övriga utrymmen

Cykelförråd, barnvagnsrum rullstolsförvaring.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy