Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kvarngränd 5, Kvarnholmen, kvarnholmen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
85 kvm
Avgift
4 096 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern 3:a med sjöglimt

Välkommen till denna moderna 3:a i en ombyggd industrilokal anno 1931. Här har man blandat den historiska känslan med moderna och lyxiga materialval. Inbjudande sjöglimt mot Stockholms inlopp via lägenhetens stora fönster. Högst upp i huset finns en gemensam takterrass med stora ytor, sittgrupper och flera stora gasolgrillar att nyttja. Här har du en än mer hänförande utsikt över havet, Djurgården och Stockholms inlopp.

Lägenheten är välplanerad och har ett smakfullt kök med snygga moderna materialval och öppen planlösning mot vardagsrum. I vardagsrummet finns plats för matbord för 6 personer och större soffgrupp vilket skapar en social lägenhet. Stort sovrum med god plats för dubbelsäng och rejäl garderobsvägg. Intill finns ytterligare ett sovrum med plats för stor säng samt skrivbord och förvaring. Rummet går även att dela av till två mindre sovrum. I det rymliga moderna badrummet finns bra med förvaring, dusch med glasvägg, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare.

Tänk dig att bo i en stadsdel där det nya går hand i hand med det gamla. Där glest bevuxna klippor ligger sida vid sida om moderna lägenheter och där du bara är en 10 minuters cykeltur från stan. Här bor du med ena foten i skärgården och andra foten i City. Goda kommunikationer inkluderar bussar som tar dig snabbt in till Slussen och inte att förglömma en SL-båt som tar dig in till Nybrokajen.

Beskrivning

HALL
Via säkerhetsdörr når du en stor och luftig hall med mörkgrått klinkergolv och målade väggar i vitt. Förvarningsmöjlighet i garderob samt plats för avhängning.

VARDAGSRUM
Fantastiskt vardagsrum med plankgolv och målade väggar i vitt. Stora industrifönster med sjöglimt och härligt ljusinsläpp. Stora sociala ytor med plats för matbord för upp till 6 personer och öppen planlösning mot kök.

KÖK
Modernt kök med plankgolv och målade väggar i vitt. Smakfullt inrett med vita högblanka luckor och fasade handtag, bänkskiva i svart granit och vitt kakel ovan arbetsbänk. Köksutrustningen består utav spishäll (Bosch), fläkt (Franke), integrerad diskmaskin (Bosch), rostfri varmluftsugn (Bosch), rostfri mikrovågsugn (Bosch) och rostfri kyl och frys (Bosch).

SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Plankgolv och målade väggar i vitt. Stort industrifönster och garderobsvägg med skjutdörrar i vitt.

SOVRUM
Sovrum med vitmålade väggar och plankgolv. Plats för stor säng samt skrivbord och förvaring. Rummet går även att dela av till två mindre sovrum.

BADRUM
Rymligt och modernt badrum med beige klinkergolv (golvvärme) och vitt kakel med grå detaljer i dusch. I badrummet finns vägghängd toalett, handfat med kommod, spegel, handdukstork och spotlights i tak. Separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare (Bosch) samt mörk arbetsbänk och överskåp i vitt.

ÖVRIGT
Lägenheten har genomgående enstavigt plankgolv och väggar målade i vitt.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.54%.

Församling

Nacka.

Storlek

Boarea 85 kvm. Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

2510 (1203)

Våning / hiss

Våningsplan 5 av 10.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1931/2014
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Lägenhetsnummer: 2510 (1203)
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Ansluten till kabel-TV och bredband via Com Hem. Ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 096 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Bilplats

I föreningen finns ett garage med 52 parkeringsplatser som förvaltas av Apcoa parking. Parkeringsplats kan hyras för 1 000 kr/mån för enkelplats, 1 700 kr/mån för dubbelplats samt 250 kr/mån för mc-plats.

Det är för närvarande kö till parkeringsplatserna.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Brf Saltsjöns Magasin IV har en takterrass med utemöbler, flera stora gasolgrillar och ett inglasat utrymme för medlemmarna att nyttja. Från takterrassen är det strålande utsikt över havet och Stockholms inlopp. Föreningen har också en gästlägenhet, cykelförråd och soprum.

Övrigt

Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen håller på att växa fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Ön kommer blir en kulturell samlingsplats i Stockholm med lokaler "Munspelet" för konserter, scenkonst, mässor, och utställningar. Följer du strandpromenaden runt ön kommer du snart till Kvarnholmens stora grönområde med lekplatsen Lilla Kvarnholmen, boulebanor och lummiga skogsgläntor. En bit längre bort på södra sidan kommer det att byggas en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool.

I vår öppnar närcentrum (Spisbrödsfabriken) med stor COOP med manuella diskar, vårdcentral, gym och annan närservice som nyöppnade Puls & Träning. Idag berikas redan Karnholmen av flera smultronställen som restaurang Kvarnholmen Mat&Vy, Café Kvarnholmen och glassfabriken SNÖ. Nyöppnad grundskola (1-9) finns också intill blivande centrumet och i närområdet finns flertalet förskolor.

Läs mer om Kvarnholmens framtidsplaner på www.kvarnholmen.com

Via "genvägen" tar du dig snabbt till intilliggande Finnboda Hamn där ICA butik, Café Slipen och Restaurang Docklands ligger. Centrala Nacka med köpcentret Nacka Forum, Ica Maxi, Nyckelvikens naturreservat, förskolor och gymnasium når man numera enkelt på endast 15 minuter via nya Kvarnholmsbron som förbinder de två stadsdelarna.

Området har utmärka kommunikationer in till Slussen och Nacka och fler busslinjer trafikerar i området. Du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtarna vars hållplats ligger på kajen (SL-kort gäller).

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy