Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 695 000 SEK / Utgångspris
Adress
Stäkshöjden 55, Stäket, Stäket
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
123 kvm
Avgift
4 454 SEK / mån
Rum
6 rum

Ansvarig mäklare

Victor Samuelsson.
Ansvarig mäklare Victor Samuelsson.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

NYBYGGD BR-VILLA I STÄKET MED LÅG BOENDEKOSTNAD

Välkommen till denna bostadsrättsvillan från 2016 för den stora familjen i Stäket. Här har du närhet till Mälarens vatten och kommunikationer. Välplanerad och ljus med öppen planlösning och hela fem sovrum. Låg avgift och låg driftkostnad. På det nedre planet ligger kök och allrum i öppen planlösning och hela villan har enhetligt parkettgolv och vitmålade väggar och tak. Huset har en uteplats på framsidan och en stor gräsmatta med plats för lek och spel på baksidan. Barnvänligt med förskolor och skolor i närheten. Låg avgift. Välkommen på visning!

Beskrivning

ENTRÉPLAN

HALL
Innanför dörren möts man av en välkomnande och öppen hall med plats för avhängning direkt till vänster.. Till höger finns plats för skor under trappen upp till det övre planet.

ALLRUM
I anslutning till hallen ligger det öppna och ljusa allrummet med ljusinsläpp från fyra väderstreck. På golvet ligger en ljus askparkett och väggarna och taket är vitmålade som snyggt och enhetligt sträcker sig genom hela huset.

KÖK
Luftigt kök i öppen planlösning med plats för matbord. Vita köksluckor med spottar inunder och en mörk laminatbänkskiva med gott om arbetsutrymme. Maskinellt utrustat med induktionshäll, ugn, diskmaskin och kyl och frys. Allt i märket Siemens.

SOVRUM
Det enda sovrummet på det första planet. Rummet har två fönster mot husets framsida, ekparkett och vitmålade väggar och tak.

BADRUM/TVÄTTSTUGA
I badrummet ligger det ett grått klinker på golvet med golvvärme inunder och på väggarna sitter det vita kakelplattor. Handfat i kommod och spegel med belysning ovanför. Toaletten är vägghängd vilket underlättar rengöring inunder och duschen är placerad i ena hörnet. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare från Gorenje.

ÖVRE PLAN

HALL
Ovanför trappen möts man av en öppen hall med högt i tak som knyter samman det övre planets fyra sovrum och badrummet. Mitt i hallen sitter ett öppningsbart takfönster som ger ett härligt ljusflöde.

SOVRUM 1
Det övre planets största sovrum med två stora fönster mot husets framsida. Parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns två garderober.

SOVRUM 2
Sovrum med två fönster mot huset framsida. Parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns två garderober.

SOVRUM 3
Sovrum med två fönster i söder. Parkettgolv och vimålade väggar.

SOVRUM 4
Sovrum med två fönster mot husets baksida. Parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns två garderober.

BADRUM
Det övre planets badrum har vita kakelplattor på väggarna och ett grått klinker på golvet med golvvärme inunder. Vägghängd toalett och dusch i ena hörnet.

Dokument (pdf)

Planritningar Brf Stäkets Villastad ekonomiskplan-registrering.pdf Brf Stäkets Villastad stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Järfälla kommun.

Församling

Järfälla.

Storlek

Boarea 123 kvm.

Rum

6 rum, varav 5 sovrum.

Lägenhetsnummer

16

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: 2 plan
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftvärmepump - Vattenburna radiatorer.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Stäkets Villastad
Organisationsnummer: 769630-2236
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 16
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Ansluten till öppen fiber via Open Universe.

Internet

Ansluten till öppen fiber via Open Universe.

Månadsavgift

Avgift: 4 454 SEK / mån

Driftskostnad

1 400 SEK varav:
Elektricitet: 1 400 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.839 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Uteplats om ca 15 m², läge sydväst.

Mark i anslutning till bostadsrätten: Gräsmatta.
Ingår i upplåtelsen av bostadsrätten

Bilplats

Parkeringsplats med plats för två bilar ingår i månadsavgiften.

Övriga utrymmen

Det finns förråd på 4 kvm.

Övrigt

OMRÅDE
Stäkets långa och intressanta historia har lett till att flera mäktiga ärkebiskopar från medeltiden har gett namn åt flera gator i området.

I Stäket i norra Järfälla vid Mälaren finns Ängsjö friluftsområde, ett populärt utflyktsmål. Här finns stora gräsytor för bollspel, friluftsbad, indianby, strandpromenad, bastu, servering, motionsspår, grillplatser, raststugor m m. Sommartid uthyrning av kanoter. Med Mälaren alldeles intill är det inte långt till vattnet för den badintresserade.(Bonäsbadet och Kallhällsbadet)

Vid Kallhälls Centrum finner du bibliotek och ett 20-tal affärer med olika utbud.

Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

KOMMUNIKATIONER
I Järfälla är det nära till det mesta. På ca 25 min tar du dig till Stockholm C med bil. E18 går genom hela kommunen liksom Mälarbanan. Det är nära till Arlanda och Bromma flygplatser.
På ca 5 minuter tar du dig med buss till Kallhälls Centrum och pendeltåg.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy