Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
3 795 000 kr
Adress
Sjödalsvägen 19A, Centrala Huddinge, Huddinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
88 kvm
Avgift
4 756 kr / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Två balkonger, påkostad inredning

Trivsam öppen planlösning med två stora sovrum på 14,5 kvm respektive 12 kvm. Lätt att dela av det större sovrummet och få en 4:a. Väl tilltagen takhöjd om 2,60 (med undantag för badrum och hall) tillsammans med stora fönster ger det lägenheten ett fint ljus och rymlig känsla. Stora fina sällskapsrummen som rymmer både matbord och stor soffgrupp. Balkonger som inbjuder till sena middagar. Trivsam lägenhet med det lilla extra! Bra läge med kort promenadavstånd till Huddinge Centrum med mycket bra kommunikationer samt bra service utbud med restauranger, butiker, gym mm Goda kommunikationer där pendeltåget tar dig in till city på endast ca 15 min och studenter till Södertörn högskola, polishögskolan och Huddinge universitetssjukhus.

Beskrivning

HALL
Välkomnade rymlig hall om 9,5 kvm, med klinkergolv. Utrustat med garderober och städskåp.

KLÄDKAMMARE
I anslutning till hallen om 1 kvm.

WC
I anslutning till hallen om 1,5 kvm. Utrustat med WC och handfat.

BADRUM
Stort rymligt badrum om 5,5 kvm. Badrummet är helkaklat med klinkers och golvvärme. Utrustad med WC, handfat och dusch. Extra påkostade vitvaror: tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

SOVRUM 1
Om 12 kvm. Parkettgolv.

SOVRUM 2
Stort rymligt rum om 14,5 kvm med utgång till balkong med morgonsol. Möjlighet att dela rummet och få två mindre rum om ca 7 kvm. Parkettgolv.

KÖK
I öppen planlösning med vardagsrummet. Köksinredning i vitt med gott om förvaringsutrymme. Extra påkostade luckor med fräst profil. Utrustat med Hel kyl och frys i rostfritt utförande. Spisfläkt helintegrerad, inbyggnadshäll -induktionshäll, inbyggnadsugn -rostfri, Mikrovågsugn - rostfri, Diskmaskin helintegrerad. Parkettgolv.

VARDAGSRUM
Rymligt rum om 26,5 kvm. Här ryms både matsalsbord och stor soffgrupp. Parkettgolv. Utgång till balkong om 11 kvm med eftermiddags/kvällssol.

Övrigt

Sjödalsvägen ligger ett kort promenadavstånd från Huddinge centrum. Runt omkring är bebyggelsen blandad med villor, radhus och flerbostadshus av olika ålder och karaktär. I närområdet finns även två skolor och natursköna promenadstråk längs med sjön trehörningen.

I Huddinge centrum med sin småstadskaraktär, ges människorna företräde framför bilarna. Arkitekternas förebild har varit gamla stadskärnor, med snirkliga gator och öppna ytor. Huddinge centrum når du med bil via väg 226 från Stockholm. Pendeltågsstationen och bussterminal ligger i direkt anslutning till centrum.

I Huddinge Centrum finner ni ett stort utbud av restauranger och butiker. Två större matbutiker, flertalet klädbutiker, inredningsbutiker, apotek, systembolag, caféer, SATS gym mm.

På Huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se finns mycket trevlig information att tillgå vad gäller skola, natur och diverse utbud. Nedan kommer ett litet urplock från hemsidan:

"I Huddinge finns många spännande utflyktsmål och ett brett utbud av fritidsaktiviteter.

Vill du koppla av, ta dig då ut till den natur som Huddinge erbjuder. Insjön Gömmaren är mycket mysig där man får en Skärgårdskänsla pga. klipporna runt omkring men även sandstrand. I Huddinge finns skogar, berg, sjöar och en rofylld tystnad. Vi har hela sju naturreservat i kommunen.

Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard i Flottsbro. I Kungens kurva finns Heron City- ett hus fullt av upplevelser för både stora och små.

Dokument (pdf)

Planritningar Brf Sjödalen - Stadgar.pdf Ekonomisk plan HSB Sjödalen i Huddinge.pdf Lägenhetsritning.pdf Mina inredningsval.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge Repstegen 2, Huddinge kommun, Huddinge församling. Skattesats

Storlek

Boarea 88 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2-3 sovrum.

Lägenhetsnummer

1401 (35)

Våning / hiss

Våning 4 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017/2018
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinnin
Övrigt: Förråd finns i huset på vinden.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: HSB Brf Sjödalen
Organisationsnummer: 716420-0623
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1401 (35)
Antal lägenheter: 83
Antal lokaler: 0
HSB Brf Sjödalen består av 83 lägenheter från 1 - 5 rok på adresserna Finslipargränd 3, Förrådsvägen 12 A, Karin Boyers plats 7, Sjödalsvägen 19 A-C.
Bostadsarea 5235 kvm, Lokal area 415 kvm fördelat på två byggnader. Fastigheten innehas med äganderätt.

Energideklaration

Status: Utförd

TV

Ansluten till fibernät av data, TV och IP-telefoni från Bredbandsbolaget. Obligatoriskt tillägg på 208 kr/mån.

Internet

Ansluten till fibernät av data, TV och IP-telefoni från Bredbandsbolaget. Obligatoriskt tillägg på 208 kr/mån.

Månadsavgift

Avgift: 4 756 kr / mån
kr/mån inkl. värme, VA, (exkl. varmvatten)

Driftskostnad

208 kr varav:
Övrigt: 208 kr
Förbrukning av varmvatten tillkommer

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.67710 %

Uteplats

Två balkonger:
8,5 kvm med eftermiddags/kvällssol
11 kvm med morgonsol.

Övriga utrymmen

Föreningen har en gemensam föreningslokal, cykelrum, soprum för hushållssopor och ett grovsoprum.

Bilplats

49 garageplatser.
2 bilpollsplatser inom kvartersmark
5-7 allmänna parkeringsplatser på gatan

Övrigt

Förening:HSB Bostadsrättsförening Sjödalen i Huddinge
Bostadsrättsföreningen HSB brf Sjödalen består av 83 lägenheter från 1 - 5 rok på adresserna Finslipargränd 3, Förrådsvägen 12 A, Karin Boyers plats 7, Sjödalsvägen 19 A-C. Det finns 5 lokaler som kommer att upplåtas under september månad.

Bostadsarea 5235 kvm, Lokal area 415 kvm fördelat på två byggnader. Fastigheten innehas med äganderätt.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter