Visningar

tis 21 aug 17:00 - 17:30
Öppen visning - Välkommen!
Pris
650 000 SEK / / eller högstbjudande
Adress
Burensköldsvägen 30b, Centralt, Mjölby
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
57 kvm
Avgift
2 748 SEK / mån
Rum
2 rum

RYMLIG TVÅA MED CENTRALT LÄGE

Välkommen till en ljus och trevlig tvåa på tredje våningen med låg månadsavgift i en centralt belägen fastighet på Burensköldsvägen 30 b! Lägenheten erbjuder en rymlig och trivsam planlösning samt en stor balkong under tak i söderläge med eftermiddags- och kvällssol. Badrummet renoverade 2010 i samband med stambyte. Här bor du mycket bekvämt med gångavstånd till köpcentrum, skolor, resecentruml och simhall mm. Kabel-tv och fiberanslutning finns.

Välkommen på visning!

Beskrivning

Entréhall med plastmatta och ljusa tapeter. Till vänster om entrén finns ett fräscht badrum (renoverat 2010) inrett med klinkergolv, kaklade väggar, badkar, wc och handfat. Till höger om entrén finns ett kök med matplats inrett med plastmatta och köksinredning i originalutförande. Köket är utrustat med spis, fläkt och kyl/frys. Till hallen ansluter även en praktiskklädkammare samt ett rymligt sovrum inrett med ek laminatgolv, ljusa tapeter och två platsbyggda garderober. Vidare finns ett ljust och rymligt vardagsrum inrett med ek laminatgolv och ljusa tapeter. Här finns även utgång till en stor balkong under tak med fin utsikt och perfekt läge i söder för många soltimmar.

Dokument (pdf)

Planritningar Burensköldsvägen 30b, Frågelista Stadgar, Burensköldsvägen 30b Årsredovisning, Burensköldsvägen 30b

Bostadsfakta

Kommun

Mjölby kommun, Mjölby församling. Skattesats 33.99%.

Storlek

Boarea 57 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

216044001-0018-02

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Våningsplan 3 av 3 (3 trappor).
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1955
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Riksbyggen Mjölbyhus nr 4
Organisationsnummer: 7230000841
Lägenhetsnummer: 216044001-0018-02
Antal lägenheter: 119
Antal lokaler: 0
Föreningen omfattar 96 bostadslägenheter-varav 27 st 2 rok, 48 st 3 rok, och 21 4 rok. Tvättstuga finns även på Folkungagatan 35 D & E (nyrenoverad).

Föreningens renoveringar

2008-2010 Rengöring av tak
2009-2010 Stambyten
2009-2010 Renovering av badrum
2014 Nya säkerhetsdörrar
2017 Takbyte

TV

Kabel-tv via Telenor.

Internet

Bredband via Telenor.

Månadsavgift

Avgift: 2 748 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Gårdsplats/innergård

Uteplatser/grillplatser på innergården som får nyttjas av bostadsrättsinnehavarna.

Driftskostnad

250 SEK varav:
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.84600 %
Andel av årsavgiften: 0.84600 %

Övriga utrymmen

Till lägenheten finns ett vindsförråd och en matkällare. I fastigheten finns tvättstuga och torktumlare. I föreningen finns samlingslokal.

Bilplats

44 garageplatser. Till garageplatserna är det separat kö.
35 parkeringsplatser. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter