Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.
Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kanikenäsbanken 33 A, Kanikenäsholmen, Karlstad
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54 kvm
Avgift
3 075 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trevlig tvåa på Kanikenäsholmen

Två rum och kök om 54 kvm på våning 1, en trappa upp. Fin och fri utsikt mot båtvarvet och Vänern. Balkong i söderläge. Här har du öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, sovrum med klädkammare, duschrum med tvättmaskin samt hall med god förvaring i flera garderober. Hiss finns!

På Kanikenäsholmen växer en helt ny stadsdel fram i marin miljö. Här skapas ett område med Vänern som närmsta granne där man lever och bor med fina promenadstråk och gångavstånd till centrum. Varmt välkommen till ett boende att trivas i! Hör av er vid intresse.

Beskrivning

HALL
Hall med avhängning och sedan finns 4 garderober i hallen för förvaring och ett städskåp. Klinkers precis innanför dörren som sedan övergår i en ekparkett.

SOVRUM
Sovrum med plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Klädkammare/förråd med goda förvaringsmöjligheter. I sovrummet finns även två garderober.

DUSCHRUM
Duschrum med kakel och klinkers med golvvärme. Dusch med glasväggar, kommod, wc och handdukstork. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

KÖK OCH VARDAGSRUM
Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönster som ger en fantastisk utsikt mot Vänern och hamnen. Kök i grått från Marbodal, en mörk bänkskiva, vitt kakel och vitvaror från Siemens. Från detta rum når du balkong i söderläge och fin utsikt. På balkongen finns även ett litet förråd.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF EkonomiskPlan registrerad 180319.pdf BRF Stadgar kanikenäsbryggan bolagsverket 2017-07-10.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Karlstad kommun.

Storlek

Boarea 54 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

A1102

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
En trappa upp
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017/2018
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Kanikenäsbryggan
Organisationsnummer: 769631-7598
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: A1102
Antal lägenheter: 64
Antal lokaler: 0

Parkering: P-plats 550 kr, separat kö.
Garage 950 kr, separat kö

TV och bredband: Grundutbud för TV ca 16 kanal och 100 mbits bredband för 229 kr/månad. Betalas i samband med månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen: Barnvagnsrum.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Tv grundutbud ca 16 kanaler via Telia.

Internet

100 mbits bredband via Telia.

Månadsavgift

Avgift: 3 075 SEK / mån
Inkl. värme och vatten.

Driftskostnad

602 SEK varav:
Försäkring: 90 SEK
Elektricitet: 283 SEK
Övrigt: 229 SEK
229kr/mån för bredband 100 mbits och grundutbud för tv via Telia, debiteras med avgiften. Preliminär el debiteras i samband med avgiften av justeras sedan mot faktisk förbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.44500 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Baökong i söderläge.

Bilplats

P-plats 550 kr, separat kö.
Garage 950 kr, separat kö.

Övriga utrymmen

Barnvagnsrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy