Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Lötsjövägen 89, Hallonbergen, sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
80.8 kvm
Avgift
3 634 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

3:a i grönskande område med stor balkong

Välkomna till Lötsjövägen 89 och denna 3:a som är bra planerad och ligger i ett område bland grönska. Här erbjuds en hemtrevlig bostad och via vardagsrummet med stora fönsterpartiet får man rikligt med ljusinsläpp. Vidare har bostaden två rymliga sovrum med utsikt mot grönska. Ljust och fint kök som tidigare har haft en avgränsande vägg som man valt att ta bort för att öppna upp och frigöra ytor och här finns därför plats för stort matbord. Från köket nås den stora balkongen med plats för både möbler och växter om så önskas. I bostaden finns även både ett rymligt och ljust helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin samt separat WC och mycket bra förvaringsmöjligheter via två klädkammare och inbyggda garderober.

Närhet till ett flertal skolor och förskolor, lekplats, fina promenadstråk längs Lötsjön, café, utegym, minigolf och stora picknikområden. Dessutom ligger nöjesplatser som Friends Arena och Mall of Scandinavia på kortare avstånd. Här finner ni modebutiker, sportbutiker, inredningsbutiker, ett flertal restauranger och caféer, mataffärer, SATS gym och SF med den omtalade IMAX biografen.

Med Hallonbergens t-bana runt hörnet tar du dig snabbt och enkelt in till centrala Stockholm på bara 13 minuter. Här finns även bussar som tar dig i alla möjliga rikningar, bland annat till Sundbyberg centrum där pendeltåg, tvärbana och stadsliv finns.

Varmt välkommen till Lötsjövägen 89!

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg Terränglöparen 9, Sundbyberg kommun.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 80.8 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

318

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1969
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 2-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Terränglöparen 9
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 318
Antal lägenheter: 463
Antal lokaler: 22

Energideklaration

Energiförbrukning: 150 /per kvm (atemp) och år

TV

Föreningen är ansluten till Sundbybergs stadsnät och Comhem. Innehavaren tecknar eget abonnemang.

Månadsavgift

Avgift: 3 634 SEK / mån
Vatten, värme, hushållsel (köparen behöver inte teckna elavtal själv) & basutbud TV

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.30703 %
Andel av årsavgiften: 0.30880 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Gårdsbjälklaget över garaget ska renoveras inom nära framtid och det finns avsatt i den ekonomiska planen för föreningen.


GJORDA RENOVERINGAR:
2016 OVK utförd
1998 Installation undercentral fjärrvärme
1997 Styr och reglersystem i hissar utbytta

Bilplats

Garage finns i huset med hiss direkt ner. 393 platser med separat kö. Parkeringsplats i garaget för 450 kr/mån & burplatser 600 kr/mån.
Boendeparkering gäller på gatan 300 kr/mån.

Övriga utrymmen

I föreningen finns två tvättstugor samt en grönskande innergård som knyter samman alla bostäder på ett fint sätt. Här finns lekplatser för barnen och stora sällskapsytor.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy