Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK
Adress
Sågargatan 8C, Kungsängen/industristaden, Uppsala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
44 kvm
Avgift
2 004 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerad och ljus tvåa med låg avgift i populära Kungsängen!

Välkommen till denna moderna och välplanerade tvåa i populära Kungsängen. Med genomgående påkostade materialval och hög standard är detta en lägenhet att trivas i. Lägenheten bjuder på en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med plats för såväl soffgrupp som matplats. Den franska balkongen samt övriga ljusinsläpp bidrar ytterligare till rummets rymd. Dessutom finner ni ett sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring i garderober.

Här bor ni i det populära Kungsängen som har utvecklats kraftigt de senaste åren. Här finner ni bland annat välsorterad mataffär, förskola, frisör och restauranger. Samtidigt har ni Centrum med all dess utbud samt Resecentrum endast en kort promenad bort. Pendlar ni med bil befinner ni er endast några minuter ifrån E4. Här finner ni även rekreation med Stadsparken och det nyrustade Årummet i direkt närhet.

Välkommen hem!

Beskrivning

Lägenheten tar emot via en hall med direkt anslutning till den öppna planlösningen. Innanför ytterdörren ligger ett praktiskt klinkergolv som övergår i ekparkett som flyter vidare in i samtliga rum, dessutom finner ni en garderob för bra avhängning.

Från hallen når du vardagsrummet som är ljus tack vare de vita väggarna och härliga ljusinsläpp från såväl fönster som från den franska balkongen. Här finns plats för soffgruppen samt ett mindre skrivbord. Dessutom finns plats för matgrupp bredvid köket. Köksluckor och lådor är vita vilket snyggt bryts av av det svart kaklet och den mörka bänkskivan. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, inbyggd mikro och varmluftsugn samt spishäll med fläkt. Köksön delar av rummet och ger ytterligare förvaring samt sittplatser.

Sovrummet har ljusa väggar och har stort ljusinsläpp tack vare större fönster mot innergården. Här finner ni även garderober samt plats för dubbelsängen.

Badrummet är modernt med vitt kakel och mörkt klinkergolv med golvvärme. I övrigt finner ni en toaletten som är vägghängd, dusch med glasdörrar (vikbara), spegelskåp med belysning, tvättställ med kommod, handdukstork med elvärme samt förberett för tvättmaskin.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Stadgar .pdf Årsredovisning 2018 BRF Arken.pdf BRF Stadgar .pdf BRF Årsredovisning 2018

Bostadsfakta

Kommun

Uppsala kommun, Skattesats 34.01%.

Församling

Uppsala domkyrkoförs.

Storlek

Boarea 44 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

T513

Våning / hiss

Våning 5 av 7.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2010-2011

Föreningen

Föreningens namn: Brf Arken
Organisationsnummer: 769618-5912
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: T513
Antal lägenheter: 66
Antal lokaler: 0

Föreningen finns på adressen Sågargatan 6D och 8 ABC och består av 66 lägenheter upplåtna med bostadsrätt

Föreningens ekonomi

Föreningen har väldigt god ekonomi, sänkte senast avgiften 2017-01-01.
Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. (Kontrollerat 2018-02-28).

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energiförbrukning: 85 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2014-04-01

TV

Kabel-TV via Ownit.

Internet

Bredband via Ownit. Hastighet: 100 Mbit/s.

Månadsavgift

Avgift: 2 004 SEK / mån
Värme och vatten ingår i avgiften.
Obligatoriskt tillägg för TV, bredband 100/100Mbit samt telefoni debiteras separat med 275 kr/mån.
Hushållselen debiteras separat med 250-350 kr/mån. Faktureras på angiven avgift och avräknas mot faktiskt förbrukning. Varmvatten debiteras separat med ca 100-150 kr/mån. Avläsning görs 2 ggr/år.

Driftskostnad

150 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Kostnad för el och varmvatten faktureras av föreningen, se under ekonomi.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.87929 %
Andel av årsavgiften: 0.87496 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Härlig fransk balkong med dubbeldörrar mot lugn innergård.

Bilplats

47 garageplatser. finns att hyra för 1 107 kr/mån.
Till garageplatsen är det separat kö. (2018-03-02).

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, 32 extra förråd finns att hyra (250:-/mån), till dessa är det lång kö, tvättstuga och barnvagnsförråd i gatuplan.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy