Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Uddbyvägen 86, Trollbäcken, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
140 kvm
Avgift
5 200 SEK / mån
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trevligt parhus i populärt område!

Välkommen till detta underbara hus i attraktiv bostadsrättsförening! Här bor man i ett av kommunens trevligaste bostadsrättsområde, vad sägs till exempel om en egen pool i föreningen? Redan när man kommer in på föreningens område så upplever man känslan av lugn och harmoni. Här ligger husen runt den gemensamma innergården där det även finns en pool som nyttjas flitigt under sommarhalvåret.

Närhet till kommunikationer, förskolor och skolor gör detta till ett attraktivt område. Huset är beläget i trevliga brf Uddby som har en unik charm och trivsamhet. Föreningen består av fem stycken parhus och i här råder en gemytlig Bullerbykänsla. I föreningen kan man avnjuta både gemensam pool och bastu.

Huset är välplanerat med fyra stycken sovrum som även går att utöka efter familjens behov. På baksidan finns den fantastiska uteplatsen med perfekt solläge som är svår att inte förälska sig i. Trädgården har ett ogenerat läge och gott om plats för barnens spring och lek.

VÄLKOMMEN HEM!

Bostadsfakta

Kommun

Näsby 4:896, Tyresö kommun, Skattesats 33.09%.

Församling

Tyresö.

Storlek

Boarea 140 kvm.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

7

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1999
Byggnadstyp: 1 ½ plans parhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburen värme via frånluftsvärmepump

Föreningen

Föreningens namn: Brf Uddby
Organisationsnummer: 769603-1751
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 7
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 5 200 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Övriga utrymmen

Det finns bastu, cykelförråd och samlingslokal. Rymligt förråd vid den egna entrén finns.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy