Visningar

tis 4 jun 18:00 - 19:00
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 595 000 SEK / utgångspris
Adress
Tallsoppsvägen 6, Ekeby-Almby, Örebro
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
144 kvm
Avgift
5 195 SEK / mån
Rum
6 rum

Rymlig och modern bostadsrätt med lugnt och naturnära läge!

Välkommen till Ekeby-Almby och denna rymliga bostadsrätt om 144 kvadratmeter. Detta parhus, som är i absolut toppskick, är ett rymligt och modernt boende som erbjuder bland annat stor terrass, jacuzzi och uteplats. På entréplanet finner ni ett fullt utrustat kök i öppen anslutning till vardagsrummet samt ett rum som passar som matrum eller sovrum. Från vardagsrummet når man uteplatsen med tillhörande jacuzzi. På det övre planet finns det tre rymliga sovrum samt ett allrum med utgång till terrassen. Bostaden även inrymmer två rymliga badrum ett på vardera plan samt en rymlig tvättstuga. Tillhörande förråd finns ute.

Ekeby-Almby är en mycket populär del av Örebro. I närområdet finns skola och förskolor, fotbolls- och tennisplan. Vid Österplan finns matbutiker och om du gillar att cykla, finns det cykelled hela vägen in till centrala Örebro.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar.pdf Årsredovisning.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Örebro kommun, Skattesats 34.04%.

Församling

Almby.

Storlek

Boarea 144 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

18

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadstyp: Parhus

Föreningen

Lägenhetsnummer: 18
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 5 195 SEK / mån

Driftskostnad

1 736 SEK varav:
VA: 236 SEK
Elektricitet: 1 500 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 5.00000 %

Uteplats

Stor uteplats med jacuzzi på entréplan och en stor terrass på övervåningen.

Bilplats

uppfart och carport.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy