Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
650 000 SEK
Adress
Gullregnsgatan 7F, Brynäs, Gävle
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
22.5 kvm
Avgift
1 035 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fin 1:a med låg avgift

Välkommen till denna fina 1:a bekvämt belägen en halv trappa upp i välskött fastighet. Välplanerad yta om 22,5 kvm med ett rymligt rum med köksdel och plats för både soffa, säng och matbord om så önskas. Hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder, en garderob och en klädkammare med plats för förvaring. Fräscht helkaklat badrum med duschhörna. Låg avgift där både vatten, värme, kabel-TV och bostadsrättstillägg ingår. Till lägenheten hör även två förråd.

Här bor du med närheten till mataffärer, bra kommunikationer och kort promenadavstånd till Centralstationen, Polhemsskolan och Centrum. Perfekt bostad för dig som söker övernattningslägenhet eller studentboende i trivsamt och lugnt område.

Välkommen hem!

Beskrivning

Rymlig HALL med bra avhängningsmöjligheter, en garderob samt en klädkammare.

Rymligt, lättmöblerat RUM med KÖKSDEL utrustat med induktionshäll, kombinerad kyl/frys samt diskho. I rummet finns även plats för säng och soffa samt mindre matgrupp.

Helkaklat BADRUM med dusch, toalett och handfat.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Jakten Stadgar Jakten Årsredovisning 2015 Årsredovisning 2016 energideklaration BRF Årsredovisning Brf Jakten 2017

Bostadsfakta

Kommun

Gävle kommun, Skattesats 34.88%.

Församling

Gävle Staffan.

Storlek

Boarea 22.5 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

2047

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Våningsplan 1 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1950
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: Brf Jakten
Organisationsnummer: 785000-1434
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 2047
Antal lägenheter: 84
Antal lokaler: 13

Föreningen består av 84 st lägenheter. Vindsförråd och matkällarförråd. Föreningen har tecknat avtal med Låstjänst. Vid ägarbyte ska de kontaktas och nycklarna gå via dem. Det hör 3 nycklar till varje lägenhet. Gå gärna in på föreningens hemsida: www.jakten.se för ytterligare information

Parkering: 19 st garage och 15 p-platser med motorvärmare fördelas enligt kösystem

TV och bredband: Kabel-TV (Com hem) ingår i månadsavgiften. Bredbandsanslutning via Telia alt. com hem.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har en samlingslokal med plats för ca 20 personer som går att hyra. Gemensam tvättstuga i källarplan.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Bredband. Leverantör: Comhem, Gavlenet.

Månadsavgift

Avgift: 1 035 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Gårdsplats/innergård

Gemensam grillplats på gården.

Driftskostnad

250 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.48280 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

2003 - Renovering av VA-stammar
2011- Fönsterbyte
2014- Renovering av tvättstugor

Bilplats

19 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.
18 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy