Visningar

mån 17 dec 17:00 - 17:30
Vänligen anmäl till visning med namn och telefonnummer
Pris
1 550 000 SEK / utgångspris
Adress
Norra Kyrkogatan 1 C, Tingvallastaden, Karlstad
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
53 kvm
Avgift
3 537 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stillsamt ett stenkast från stadens puls

Välkommen till denna välplanerade 2:a på populära Tingvallahöjden. Här erbjuds sociala ytor, rymligt sovrum med förvaringsmöjligheter och helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är i genomgående gott skick där allt är nytt från 2012. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv och bredband! Lugnt och stillsamt läge ett stenkast från stadens puls med stort utbud av restauranger, barer och butiker. Föreningens medlemmar erbjuds tillgång till relaxavdelning och varmgarage. Tillträde efter överenskommelse. Välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
En välkomnande och trevlig hall med vitmålat parkettgolv och ljusa väggar. Vid entrén finns en skjutdörrsgarderob vilket ger goda förvaringsmöjligheter samt ytterligare avhängning för ytterkläder och skor.

Duschrum
Stilrent helkaklat duschrum med behaglig golvvärme. För att underlätta vardagen är duschrummet utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även duschhörn med vikväggar i glas, wc samt kommod med belyst spegelskåp. Infällda spotlights i taket.

Kök
Modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrum vilket skapar en trivsam och social känsla. Snickerier i vitt från Myresjökök och kakel tillika bänkskiva i mörk ton. Maskinell utrustning bestående av kombinerad kyl och frys, spishäll, fläkt, intrigerad ugn och mikro samt diskmaskin.

Vardagsrum
Vardagsrum med plats för soffgrupp och matmöbel i öppen planlösning mot kök. Vitmålat parkettgolv och ljusa väggar. Från vardagsrummet nås möbleringsbar balkong.

Sovrum
Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng. Hör erbjuds goda förvaringsmöjligheter i garderobsvägg. Vitmålat parkettgolv och ljusa väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF stadgar 2011.pdf BRF Årsredovisning 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Tingvallastaden 3:13, Karlstad kommun,

Storlek

Boarea 53 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

2204

Våning / hiss

Våning 3 av 6.
Hiss finns.
Hiss från entréplan

Byggnad

Byggnadsår: 2011/2012
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Övrigt: - Postboxar i entréplan.
- Hemsida för föreningens medlemmar: https://www.hemsidan.com/tingvallahojden1/

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Tingvallahöjden 1
Organisationsnummer: 769616-2465
Lägenhetsnummer: 2204
Antal lägenheter: 42
Antal lokaler: 0

Föreningens ekonomi

Föreningen förvaltas av Vänerförvaltning.

TV

I månadsavgiften ingår tv, bredband (ca 100 mbit/s) och telefoni från Telia.

Månadsavgift

Avgift: 3 537 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Driftskostnad

340 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 190 SEK
Elen preliminärdebiteras med 190 kr/mån med en årlig avstämning och reglering.
Driftkostnad för försäkring beräknas enligt schablon.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.72570 %

Uteplats

Tilltagen balkong med möbleringsmöjligheter.

Övriga utrymmen

-Till lägenheten följer ett förråd som är beläget i källaren.
-På innergården finns ett antal cykelställ samt ett stort cykelförråd att tillgå i anslutning till garaget.
- Tvättstuga finns i huset bredvid (Norra Kyrkogatan 1 D) med tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.
- Det finns även en relaxavdelning som kan nyttjas av föreningens medlemmar.

Bilplats

Föreningen har 29 garageplatser som hyrs ut mot betalning. Till dessa är det separat kö. Garage nås med hiss från boplan. Kostnad 700 kr/månad.

Ansvarig för p-platser är Monica Schagerholm med e-mail schagerholm.monica@gmail.com.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter