Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Strandliden 49, Hässelby Strand, Hässelby
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
49 kvm
Avgift
2 515 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

SLÅENDE UTSIKT FRÅN FÖRSTA PARKETT

Bästa läget i Hässelby strand med panoramavy ut över Mälaren. Fantastiskt läge med balkong i soligt sydvästläge. Stor och välplanerad 1:a om hela 49kvm!

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.74%.

Församling

Hässelby.

Storlek

Boarea 49 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1957
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Tornkammaren 1
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Brf. Tornkammaren 1 bildades 2008 efter köp av fastigheten från Svenska Bostäder och är en "äkta bostadsrättförening". Nya stadgar antagna 2016. Fastigheten består av 48 lägenheter med en fantastisk vy söderut över Mälaren. (12 ateljé, 24 treor, 2 tvåor, 10 ettor, 3 lokaler.) 7 lägenheter är hyresrätter, I Föreningslokalen "49:an" finns ett gäst / övernattningsrum med 4 sovplatser, pentry och toalett. I källaren har vi en modern tvättstuga med tre energisnåla tvättmaskiner, cykelgarage, berg- och solvärme-central, samt verkstad och lägenheternas båda förrådsutrymmen. Vid tvättstugan finns föreningens bibliotek. Kring huset finns planteringar och växlighet. Vid östra gaveln ligger Torn-Terrassen, för kafferep och sköna sommarsittningar.
Fastigheten har bergvärme, effektiva solceller och 3-glasfönster. Krypvinden är välisolerad. Fastigheten har en mycket gynsam enerigiförbrukning. Balkonger och fasad mot Mälaren renoverades 2017. Yttertak, Bad/duschrum och toalett är renoverade. Rör och stambyte är genomfört. Hela elnätet är moderniserat till 3-fas el. Trappbelysningen är rörelsestyrd. Lägenheterna har säkerhetsdörr med KABA lås. Källargångar och förråd är låsta. Portarna har kodlås enl. Aptus systemet.
Fastigheten är ansluten till fibernätet Open Universe för Data, IP-telefon och TV och till ComHems koaxnät.

Månadsavgift

Avgift: 2 515 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy