Visningar

sön 26 maj 14:30 - 15:15
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK / bud
Adress
Oxenstiernas allé 16, 4tr, Ursvik, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
86.5 kvm
Avgift
4 692 SEK / mån
Rum
3 rum

Högt upp med två balkonger

Denna underbara bostad har två stora sovrum, ett rymligt badrum och mycket plats för förvaring i flera klädkamrar. Bostadens öppna planlösning mellan kök och vardagsrum ger goda möjligheter för såväl sällskapliga tillställningar som känslan av att ha separat köks- respektive vardagsrum. I köksdelen finns gott om plats för den stora matplatsen och i det tilltagna vardagsrummet ges möjlighet till en härlig sällskapsdel. Från vardagsrummet nås den stora balkongen i bästa läge. Det naturligt större sovrummet har gott om plats för sängmöbel och bra förvaring i klädkammare och utgång till den stora balkongen mot innergården. Bostadens andra sovrum ger plats för dubbelsäng eller mindre säng och bra förvaring. Det stora badrummet är smart planerat med dusch, tvättmaskin och torktumlare - allt för den moderna familjen!

Välkommen hem till Ursvik - den naturnära stadsdelen som är byggd med omtanke! Att bo i Ursvik med närhet till Igelbäckens naturreservat och Järvafältet, som är ett känt motions- och rekreationsområde, gör att du kan dra fördelarna av det närheten till naturen ger men samtidigt ges en närhet till citykärnor i både Sundbyberg och Stockholm. Lilla Ursvik, som är precis angränsande, ger området charmen av klassisk arkitektur i 30- och 40-tals byggnader. Att bo i Ursvik ger dig som reser mycket närhet till två stora flygplatser, då Arlanda flygplats ligger ca 20 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet, med bil. Trots områdets lugn når du både E4:an och E18 på mindre än 5 minuter vilket gör att en kort bilresa bort finns finns Mall of Scandinavia och Barkarby Handelsplats men även Kista galleria. För dig som vill åka kommunalt finns exempelvis bussen 504 vid Oxenstiernas allé och tunnelbanan vid Rissne eller Hallonbergen, som är en kortare promenad bort. Planerat är även att Tvärbanan ska göra stopp i Ursvik framöver. Cykelavstånd till såväl Sundbyberg C samt hela vägen in till Stockholm. Närmaste mataffär är Willys och Coop som ligger på andra sidan Enköpingsvägen.

Beskrivning

- Hall med naturlig avhängning samt möjlighet till förvaring i garderob. Härifrån når du såväl badrummet som de båda sovrummen och en korridor som leder in till köket och vardagsrummet i öppen plan.

- Kök och vardagsrum i en öppen plan, med både naturlig matplats och stor sällskapsdel. Kökets ljusa exteriör harmoniserar väl med den mörka bänkskivan. Gott om förvaring i såväl under- som överskåp samt en charmig köksö. Köket är utrustat med spishäll, ugn, fläkt, kyl, frys, mikro samt diskmaskin. I anslutning till köket finns en naturlig matplats, vid fönster, för 8 personer.

- Vardagsrumsdel med mycket ljusinsläpp från fönster vid balkongen. Här ges möjligheter till sällskapliga tillställningar med plats för såväl den stor soffmöbel och mediamöbel samt en mindre arbetsplats. Härifrån når du den stora underbara balkongen. Balkongen bästa läge ger utsikt åt såväl grönska som stadsmiljö. Balkongen är en perfekt plats för såväl sällskapligt lounge häng som mysiga kvällar.

- Stort sovrum i ostört läge, med plats för såväl dubbelsäng som ytterligare förvaring, förutom klädkammaren. Härifrån når du även den stora balkongen mot innergården som är perfekt för en mysig frukost.

- Det andra sovrummet har gott om plats för såväl förvaring och säng.

- Tilltaget badrum vars ljusa väggar harmoniserar med det i övrigt ljusa materialen samt bryts av härligt av det mörka golvet. Gott om förvaring i såväl kommod som ytterligare förvaringsskåp, här ges också praktiskt arbetsyta. Badrummet är utrustat med WC, handfat, badrumsskåp med belysning, handdukstork, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Kort sagt: En nyproducerad lägenhet med många fönster i ostört läge och en fantastisk planlösning, två stora balkonger är ett boende att trivas i!

Dokument (pdf)

Planritningar Info, Undersökningsplikt & Felansvar.pdf BRF Årsredovisning 2017 BRF Stadgar (2014-11-04) BRF Energideklaration (2019-04-01).pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.95%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 86.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

99-2422-1-12-1/12

Våning / hiss

Våning 4 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2015/2016

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Musketören
Organisationsnummer: 769611-7519
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 99-2422-1-12-1/12
Antal lägenheter: 68
Antal lokaler: 1

Parkering: Föreningen har 7 parkeringsplatser och 29 garageplatser. Parkering hanteras av CorePark 08-650 02 15 / info@corepark.se

TV och bredband: Telia är leverantör av IP-telefoni, bredband och TV. Kostnaden för bredbandet är ett tillägg till avgiften. Dock ingår ej samtalskostnad för bredbandstelefoni utan den betalas av bostadsrättsinnehavaren mot en separat faktura från leverantören.

Gemensamma utrymmen: Utrymme för barnvagnar och rullstolar finns på källarplan, ett utrymme per trapphus (I Trapphus D finns detta utrymme på gatuplan). Lägenheterna har sina tillhörande externa förråd i entréplan. Cykelrum finns på källarplan samt på gården i form av cykelställ. På gatuplan finns även ett låsbart utrymme på kortsidan av Musketören närmast Oxenstiernas allé 16.

Föreningens ekonomi

Föreningen höjde avgiften med 2% för 2019.
Höjningen är i linje med ekonomisk plan och budget. Syftet är att vi ska ha en förening med god ekonomi. Avgifterna används till löpande drift och underhåll samt att betala av föreningens lån vilket gynnar alla medlemmar.
Enligt den ekonomiska förvaltaren har de ej mottagit information om framtida planerade eller beslutade avgiftsförändringar för kommande år.

Observera att detta är en fråga som en styrelse i alla föreningar diskuterar flera gånger om året och bedömningen görs efter varje diskussion. Därför är det viktigt att du som blivande köpare själv tar kontakt med styrelsen för att få förstahandsinformation.

Föreningens renoveringar

Föreningen planerar för tillfället en upphandling av porttelefoni.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energiförbrukning: 79 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2019-04-01
Energiprestanda primärenergital: 85 /kWh per kvm och år

Månadsavgift

Avgift: 4 692 SEK / mån
Värme och kallvatten. Obligatoriska tillägg för Internetuppkoppling (244 kr/mån) tillkommer till avgiften.

Driftskostnad

975 SEK varav:
Försäkring: 230 SEK
VA: 435 SEK
Elektricitet: 310 SEK
Uppgifterna kommer från säljaren och kan variera.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.65199 %
Andel av årsavgiften: 1.67793 %
Pantsättningsavgift: 698 SEK
Överlåtelseavgift: 1628 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong 1: Mot gata
Balkong 2: Mot innergård

Övrigt

Lägenhetsknutna avgifter är/månad fördelad enligt följande:
Årsavgift bostad: 4 692 kr
Internetuppkoppling: 244 kr
Summa: 4 936 kr

Varmvatten
Separat debitering för varmvatten som debiteras på månadsavin.
Hushållsel
Gemensamt elavtal i föreningen. Separat debitering för hushållsel som debiteras på månadsavin. HSB administrerar elkostnaden till bostaden.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy