Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Oxelvägen 39, Älta
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66 kvm
Avgift
3 585 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Central och fin tvåa på 7:e våningen!

Denna bostad är REDO för försäljning, anmäl ditt intresse för att erhålla mer information om bostaden.

Snart kan vi erbjuda en mycket trevlig tvåa belägen på den näst högsta våningen i ett centralt läge av Älta.

I bostaden möts vi av en välplanerad hall med gott om förvaringsytor såväl som garderober.

Vidare finner vi ett läckert renoverat kök som är fullutrustat för den matintresserade kocken.

Vardagsrummet är väl rymligt med utgång till trevlig balkong där ni i ett högt läge avnjuter solen i ett härligt sydväst-läge.

Sovrummet är rymligt med god plats för dubbelsäng såväl som övrig förvaring.

Badrummet är helkaklat med läckra och stilrena detaljer såväl som tvättdel.
Även bubbelbadkar finns att nyttja.

I övrigt genomgående trevliga och ljusa ytskikt med väldisponerade ytor i en stabil förening med god ekonomi, bara att flytta in.

I närområdet finner vi Älta Centrum med matbutiker, detaljhandel samt restauranger. Även flertalet skolor, lekplatser, idrottsanläggningar, naturområden med motionsspår samt Ältasjön ligger bara ett stenkast bort.

Bussar med direktavgångar till Slussen (24 min), Gullmarsplan (16 min) samt Haninge och Tyresö avgår från busshållplats alldeles utanför porten.

Välkommen att anmäla intresse!

Beskrivning

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun.

Storlek

Boarea 66 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 0 sovrum.

Våning / hiss

Våning 7 av 8.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Stensö
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 3 585 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Uteplats

Balkong som löper längs med bostaden.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy