Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 590 000 SEK / Fast pris
Adress
Brf Björkliden i Sisjödal, Askim/Sisjön, Göteborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76 kvm
Avgift
4 122 SEK / mån
Rum
3 rum

NYPRODUKTION I SISJÖDAL

I den nordöstra delen av attraktiva Askim, i västra Göteborg, växer Sisjödal fram - ett helt nytt bostadsområde. Ett perfekt läge nära stad och natur, på höjden ovanför Sisjöns handelsområde. Sandsjöbackas naturreservat ligger bara ett par minuter bort. En varm sommardag kan du ta ett dopp vid Sisjöns badplats eller ta dig ner till Askimsbadet och njuta av härliga havsbad. På en halvtimma cyklar du in till Linnéplatsen där du kan strosa runt bland trevliga restauranger, mysiga kvarter och butiker.

Beskrivning:
I sluttningen upp mot Sisjön reser sig brf Björkliden ur marken - ett gediget flerbostadshus i sex våningar. Klätt i mörkt tegel och ljusa fasadskivor skapar det ett modernt och sobert intryck. Här ryms 35 lägenheter i varierande storlek och utförande, fördelat på fyra våningsplan. Du väljer bland välplanerade lägenheter om ett till fem rum och kök - utformade för att ge maximal boyta och en ljus och rymlig känsla. Huset behöver minimalt med energi för uppvärmning och är utrustat med vitvaror och produkter som är valda med hänsyn till miljön.

Lägenheternas höga standard på invändiga material ger dig det där lilla extra i vardagen - golv av ljus ekparkett, fönsterbänkar i polerad kalksten, vitt modernt kök från Marbodal och helkaklade badrum. Självklart finns det både diskmaskin och tvättmaskin. Alla lägenheter har balkong eller uteplats i härligt söderläge; ett extra rum för gemenskap eller plats för den gröna oasen du kanske länge drömt om. Väljer du en trea eller fyra får du ytterligare en balkong mot norr där du i skymningen kan se ut över stadens ljus.
I källarplan finns husets garage med boendeparkering som du enkelt når med hiss från alla våningsplan. Under garaget ligger generösa lägenhetsförråd, cykel- och barnvagnsrum samt en gemensamhetslokal med eget pentry och wc. Utanför den gemensamma lokalen finns också en härlig uteplats där du kan du samla dina grannar och vänner till grillfest i sommarkvällen. För de mindre planeras det för en större lekyta direkt väster om brf Björkliden.

Derome Mark & Bostad är med hela vägen från första spadtaget till inflyttning i ert nya hem, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg. Dessutom har alla projekt en byggfelsförsäkring som gäller från slutbesiktningen och 10 år framåt samt flera andra garantier och försäkringar. Fråga mäklaren eller läs mer på www.deromemarkbostad.se så får du veta mer om hur det går till att köpa bostad av Derome.

Beskrivning

Derome erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material.

RUM:
Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

KÖK:
Vit modern köksinredning med släta luckor. Bänkskiva med underlimmad diskho. Frostfri frys. Induktionshäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

WC & TVÄTT:
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. Duschvägg i klarglas. Bänkskiva och överskåp ovan tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin i lägenheter om 1 rok).

ÖVRIGT:
Energieffektiv ventilation med återvinning via ett centralt FTX-aggregat. Huset värms med fjärrvärme. Kallvatten, varmvatten och el mäts separat. Fastigheten är ansluten till fibernät via bredbandsbolaget.

Dokument (pdf)

Planritningar Derome Broschyr Bofakta Prislista

Länkar

Derome Mark&Bostad Sisjödal Frölunda Torg Affärscenter 421 Stadsdelsförvaltningen

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 33.69%.

Församling

Askim.

Storlek

Boarea 76 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

C1001

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
Våningsplan 4 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019/2020

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Björkliden Sisjödal
Organisationsnummer: 769635-6505
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: C1001
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Fiber

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 4 122 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Uteplats

Alla lägenheter har balkong eller uteplats i härligt söderläge.

Bilplats

Garage med boendeparkering

Övriga utrymmen

Det finns lägenhetsförråd, cykel- och barnvagnsrum samt en gemensamhetslokal med eget pentry och wc. Utanför den gemensamma lokalen finns också en härlig uteplats där du kan du samla dina grannar och vänner till grillfest i sommarkvällen. För de mindre planeras det för en större lekyta direkt väster om brf Björkliden.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy