Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 595 000 SEK / utgångspris
Adress
Sandstuguvägen 51, Uttran, Uttran
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
30.1 kvm
Avgift
1 710 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Compact living med solsäker balkong

Välkomna till Sandstuguvägen 51 och denna yteffektiva 1,5:a. De dryga 30 kvm kan nog inte fördelas på ett smartare sätt, där man i hallen har gott om förvaring, ett fullt utrustat duschrum med tvättdel, kök med goda arbetsytor och förvaring, sovrum med plats för dubbelsäng och så ett vardagsrum som rymmer både matplats och soffa. Dessutom finns en härlig, möblerbar balkong i bästa sydväst läge, som ger dig möjlighet att följa solen från lunch till kväll.

Välskött förening med låga avgifter, fiber, garage i huset, med hiss direkt upp till våningsplanet och dessutom ett förråd i källaren som hör till lägenheten. För den som åker kollektivt finns buss nedanför backen som tar dig till Tumba centrum på bara några minuter där man hittar ett stort utbud av butiker, service, och vidare kommunikationer via buss och pendeltåg. Dessutom är det nära till E4:an för den som bilpendlar. Här bor man dessutom med naturen nära inpå, med bland annat Kvarnsjön nedanför området.

Välkommen hem!

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med bra förvaring i hatthylla samt två garderober och städskåp. På golvet ligger en ekparkett och väggarna är vitmålade.
DUSCHRUM
Till höger om hallen finns lägenhetens duschrum, i helkaklat utförande med mörkt klinkergolv med golvvärme under, och vitkaklade väggar. Här finns en praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk. Ovan finns bra förvaring i två skåp. Dessutom finns handfat med kommod, spegelskåp, vägghängd wc-stol, duschhörna samt handdukstork.
VARDAGSRUM
Rymligt rum med möjlighet att möblera för både soffgrupp och matplats för 2?3 personer. Ekparkettgolv och tapetserade väggar i ljusa färger. Härifrån når man lägenhetens balkong via glasdörr.
KÖK
Praktiskt arbetskök med vita luckor och goda arbetsytor på laminatbänkskiva och rostfri diskbänk, med ett stänkskydd i form av vitt kakel ovan. Den maskinella utrustningen utgörs av spis, spisfläkt, kyl/frys, diskmaskin samt mikrovågsugn.
SOVRUM
Praktiskt litet sovrum med ljusa tapeter och ekparkett. Plats för dubbelsäng för den som önskar.

Övrigt

Området
I området uppförs hyreslägenheter, bostadsrätter samt villatomter. I områdets norra del planeras en förskola att byggas, preliminär byggstart under 2018. Kvarnsjön är primärt ett bostadsområde men med i planeringen finns närbutik, cafe/ restaurang, gym och några affärslokaler. Vägnätet i området förbereds också för bussförbindelse med Tumba C, Salem/Rönninge och Södertälje. Idag finns buss 715 & 725 som tar dig till Tumba C och Tumba pendeltågstation på några minuter.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Brf Lillstugan 1 - Ekonomisk plan.pdf BRF Brf Lillstugan 1 - Stadgar.pdf BRF Brf Lillstugan 1 - Årsredovisning 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Lillstugan 1, Botkyrka kommun, Skattesats 33.41%.

Församling

Botkyrka.

Storlek

Boarea 30.1 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1,5 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

2:1105

Våning / hiss

Våning 1 av 7.
1 trappa
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2015-2016
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk ventilation

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lillstugan 1
Organisationsnummer: 769616-9924
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 2:1105
Antal lägenheter: 79
Antal lokaler: 0

Föreningen äger fastigheten Botkyrka Lillstugan 1, innehållande 79 st lägenheter i 3 huskroppar med adresserna Sandstuguvägen 49-53. Fördelningen är enligt följande: 14 st 1:or, 14 st 1,5:or, 34 st 2:or och 17 st 3:or. Föreningen registrerades hos Bolagsverket 2007. Den ekonomiska planen registrerades 2015.

Parkering: Under föreningens hus finns garage i 2 plan med ca 120 p-platser, dessutom finns ca 20 utomhusplatser samt ett antal besöksparkeringar. Uthyrning sker av Uttrans förvaltnings AB.
Kostnad: Garageplats 750 kr/månad, Markplats: 375 kr/månad

TV och bredband: Kabel-TV: Grundutbud ingår via Telia.
Bredband: Fiberanslutning genom Botkyrka stadsnät. Beställs och debiteras individuellt.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har lägenhetsförråd, barnvagsrum samt cykelförråd i varje trapphus.

Föreningens renoveringar

Föreningen utförde garantibesiktning under 2018 och kommer åtgärdas av entreprenören.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Kabel-tv via Telia där grundutbud ingår i avgiften.

Internet

Fiber via Botkyrka stadsnät

Månadsavgift

Avgift: 1 710 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, samt grundutbud kabel-tv

Driftskostnad

620 SEK varav:
Försäkring: 170 SEK
Elektricitet: 450 SEK
Observera att driftkostnaden är individuell och kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.88000 %
Andel av årsavgiften: 0.88001 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare

Renoveringar

Ommålning och tapetsering i lägenheten.

Uteplats

Möblerbalkong i sydväst läge med glasräcke. Sol från lunch till kväll.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy