Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Bollmoravägen 10, Centrala Tyresö, TYRESÖ
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64.5 kvm
Avgift
3 873 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

3 rok med smart planlösning i hisshus nära Tyresö C.

Välkommen hem till trivsamma Bollmoravägen 10, 1tr. Ett boende att längta hem till där du kopplar av från första steget in genom dörren.
Den genomtänkta planlösningen där du rör dig fritt runt i lägenheten gör att bostaden upplevs större och luftigare vilket är ett gott inslag.
Fint kök med plats för matbord, två sovrum med plats för dubbelsäng samt socialt vardagsrum i anslutning till den inglasade balkongen som under de varmare månaderna fungerar som ett extra rum.
Brf Gösen är en av Tyresös mest välvårdade föreningar med mycket god ekonomi samt låg skuldsättning. Stambyte är utfört i slutet av 90 talet.
Fastigheten är centralt belägen med busshållplats utanför porten och promenadavstånd till allt som kan önskas.
Tyresö centrum med matbutiker, detaljhandel, restauranger, caféer samt vårdcentral finns bara ett par minuter bort.
Direktbussar mot Stockholm City avgår under pendligstider och goda kommunikationer mot Gullmarsplan, Handen, Nacka och övriga Tyresö finns att tillgå dygnet runt.
I närområdet finns även simhall, ishall, fotbollsplan, rackethall och olika typer av friluftsaktiviteter.
Välkommen Hem.

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 32.63%.

Församling

Tyresö.

Storlek

Boarea 64.5 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Föreningen

Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 3 873 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy