Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK
Adress
Södra Slottsgatan 22A, Söder, Gävle
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76.2 kvm
Avgift
3 881 SEK / mån
Rum
3 rum

Fräsch södertrea med stor inglasad balkong - Hiss i huset!

Välkomna till en genomgående renoverad och fräsch södertrea med toppenläge!

Lägenheten har fått en genomgående renovering med nytt helkaklat och fräscht badrum från 2009, samt fullutrustat och fräscht kök med plats för matgrupp från samma år. Övrigt har resterande ytskikt renoverats 2017 och ger lägenheten en extra fin touch. Pricken över i:et i denna lägenhet är den stora inglasade balkongen i syd-västläge. Den erbjuder goda umgängesytor för långa sommarkvällar och förlänger sommarsäsongen på årets kallare tider med skjutbara glasdörrar och värmeelement. I avgiften om 3 881 kr/mån ingår värme, vatten, kabel-tv och ett källarförråd!

Lägenheten tillhör den populära och välskötta föreningen Brf Kryddkrämaren som med sin goda ekonomi och avgift erbjuder ett väldigt trevligt boende. Här finns även hiss och handikappanpassade redskap för den bredare målgruppen. Den har även ett förträffligt läge på Söder med närhet till Södermalmstorg och dess utbud av restauranger och mataffärer, samt en kort promenad till centrum.

Välkommen hem!

Beskrivning

Hall: Stor och rymlig hall med gott om plats för avhängning och/eller garderober. Klinkergolv och häftiga tapeter (2017).

Vardagsrum: Stort och ljust vardagsrum med gott ljusinsläpp. Plats för större soff-, och matgrupp. Fräscht laminatgolv och tapeter (2017). Utgång till stor och rymlig inglasad balkong i härligt syd-västläge. Här finns plats för valfri möblering.

Badrum: Rymligt helkaklat vitt badrum med svart klinkergolv från 2009. Utrustad med stor duschhörna med inbyggd duschvägg, handdukstork, toalett och kommod.

Kök: Rymligt helkaklat kök, från 2009, med klinkergolv och plats för matgrupp. Gott ljusinsläpp från fönstrena. Utrustat med kyl och frys, fläkt, spishäll, inbyggd micro, inbyggd ugn och diskmaskin.

Sovrum 1: Stort sovrum med gott ljusinsläpp från två fönster. Plats för stor säng. Garderober. Laminatgolv och tapeter från 2017.

Sovrum 2: Rymligt sovrum med gott ljusinsläpp. Plats för säng och skrivbord. Garderober. Laminatgolv och tapeter från 2017.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Brf Kryddkrämaren BRF Energideklaration Brf Kryddkrämaren BRF 4297 Brf Kryddkrämaren ÅR 2016-17 Stadgar Brf Kryddkrämaren Energideklaration Brf Kryddkrämaren 4297 Brf Kryddkrämaren ÅR 2016-17

Länkar

D-Furnish

Bostadsfakta

Kommun

Söder 56:9, Gävle kommun, Skattesats 34.88%.

Församling

Gävle Heliga Trefaldighet.

Storlek

Boarea 76.2 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

6

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Våningsplan 2 av 4 (1 trappa).
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1961
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Kryddkrämaren
Organisationsnummer: 785000-1566
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 6
Antal lägenheter: 48
Antal lokaler: 3

Energideklaration

Energiförbrukning: 146 kWh/kvm och år

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Com Hem samt fiber via Gavlenet.

Månadsavgift

Avgift: 3 881 SEK / mån
Värme, vatten, kabel-tv. Föreningen har ett gemensamt elavtal där faktura kommer separat kvartalsvis. Föreningen har ingen planerad avgiftshöjning.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV
Värme, vatten, kabel-tv. Föreningen har ett gemensamt elavtal där faktura kommer separat kvartalsvis. Föreningen har ingen planerad avgiftshöjning.

Driftskostnad

325 SEK varav:
Försäkring: 125 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Bredband kan tillkomma.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.168 %
Andel av årsavgiften: 2.168 %

Renoveringar

1999
- Stambyte

2003
- Fönsterbyte

2004
- Takrenovering

2005
- Balkongrenovering (inglasning) och fasadrenovering

2008
- Elbyte

2010
- Relining av stammar i källaren

2011
- Nytt låssystem
- Armaturer i möteslokalen
- Utbyte motorvärmare
- Målning källare

2012
- Elmätarbyte källaren

2015
- Målningsarbete och omläggning av tak

2016
- Målning hissdörrar

2017
- Byte till nya elstigarledningar i lägenheterna
- Installation styrning av fjärrvärmecentral

Övrigt
- Installation av solceller kommer ske, ingen avgiftshöjning tillkommer.

Uteplats

Stor inglasad balkong i syd-västläge, med dags,- och kvällssol. Skjutbara glasdörrar så att du kan ha en öppen balkong eller stängd med fördelen att det blir ett extra rum på sommaren. På balkongen finns el-element med infravärme så att man kan förlänga säsongen ytterligare.

Bilplats

17 parkeringsplatser. Går att hyra för 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, insynsskyddat källarförråd på ca 5-8 kvm, samlingslokal, tvättstuga med tre tvättmaskiner,en torktumlare, en centrifug och två stora torkrum. Till tvättstugan är det ett digitalt bokningssystem med tagg. Föreningen har även ett övernattningsrum som kan hyras för 100 kr/natten av medlemmar.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy