Visningar

lör 28 apr 12:00 - 13:00
Pris
1 850 000 kr / Utgångspris
Adress
Glöstorpsvägen 22, Tuve, Göteborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76 kvm
Avgift
4 744 kr / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Stor 2:a i Tuves populära 55+ boende

Jag har nu nöjet att ptesentera en stor 2:a i Tuves populära 55+ boende i Brf Tuve by. Här bor man i ett lugnt och trivsamt område med promenadavstånd till Tuve Torgs olika serviceutbud, samt bussförbindelse in till Göteborg. Fina naturområden har man runt knuten. Inglasad balkong med ett
soligt söderläge - perfekt för sommarens härliga dagar!
Välkommen att boka visning!

Beskrivning

Välkomnande och rymlig hall med parkettgolv och vita väggar.
Här finns goda avhängningsmöjligheter, samt en separat klädkammare för ytterligare förvaring.

SOVRUM
Här finns plats för både säng och möblemang.
Golvet har linoleummatta och väggarna är vita.

BADRUM
Med Wc och tvättställ, spegelskåp, duschhörna med väggar av glas, handdukstork.
Våtrumsmatta på golvet och kaklat duschutrymme, samt delvis kaklade väggar.

VARDAGSRUMMET
Ett mycket trivsamt vardagsrum med matsal/matplats i fil, här finns möjlighet att dela av om ytterligare ett sovrum önskas.
Golvet har parkettgolv och även här är det vita väggar.

KÖK
Stort och välplanerat med gott om plats för matplatsen.
Vit köksinredning, bänkskiva av laminat, kaklat ovan bänk och ho i rostfritt.
På golvet ligger ett praktiskt laminatgolv i klinkerimitation.
Utrustning: spishäll, fläkt, kyl/frys, diskmaskin, ugn och mikrovågsugn.
Samtliga vitvaror är från 2009, förutom mikrovågsugnen som är från 2005.

I anslutning till köket, når man den inglasade balkongen med
söderläge - perfekt för sommarens härliga dagar!

RENOVERING
2009 Duschhörna med vikdörrar av glas, köksbänk, nytt golv i kök.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Energideklaration Glöstorpsvägen 22 Årsredovisning Trivselregler

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Tuve-Säve församling. Skattesats 33.69%.

Storlek

Boarea 76 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

B10

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Våningsplan 2 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1989

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Tuve By
Lägenhetsnummer: B10
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 4 744 kr / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.02240 %

Uteplats

En stor balkong, inglasad, läge söder.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd, cykelförråd, tvättstugor, gästrum, samt en gemensam
lokal (gillestugan i nr 22) som nyttjas utav medlemmarna.

Bilplats

Parkeringsplats. Går att hyra för 125 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. För närvarande finns inga platser lediga (men det är i nuläget dock ingen kö).

Övrigt


Allmänt om föreningen

Brf Tuve by består av 46 bostadsrätter. Husen är byggda år 1989.
Avgiften: I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv (grundutbud). Budgetering sker i oktober då beslut om ändringar tas.
TV/internet/telefoni: Kabel-tv levereras via Comhem, grundutbud ingår i avgiften. Vill medlemmen ha fler kanaler tecknar den själv ett större paket. Bredband tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.
Parkering: Det finns 24 parkeringsplatser varav tre besöksplatser. Dessa går att hyra från föreningen till en kostnad av 125 kr/mån.
Ekonomi och renoveringar: Föreningen äger marken och har en stabil ekonomi. Underhållsplanen uppdateras årsvis.
2011 renoverades element i samtliga lägenheter (termostater utbytta). 2012 installerades bättre belysning utomhus. 2013 renoverades gillestugan i nr 22.
2014 målades trapphusen och närmast i tur enligt underhållsplan är ny takpapp samt utvändig målning av fönster och plåtdetaljer vilket är färdigt i hus 24. Inga större renoveringar på gång, endast löpande underhåll. En avgiftshöjning på 2 % skedde årsskiftet 2014/2015.
Gemensamhetslokaler: Föreningen har tvättstugor, gillestuga, samlingslokal och cykelförråd. I varje hus finns det ett gästrum som går att hyra (100 kr/natt). Det finns 2 sängar, dusch/ toalett samt kokmöjligheter.

Delar av den här informationen publicerades i samband med en lägenhetsförsäljning under 2018 och kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad information.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter