Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Johan Enbergs väg 22, 3tr, Västra Skogen, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
122 kvm
Avgift
5 060 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig 5:a i direkt anslutning till Västra skogens T-bana. Inglasad balkong med härlig kvällssol.

På Johan Enbergs väg 22 erbjuds en oslagbar kombination av lugn och kommunikationer. Här bor du med direkt närhet till naturen och vattnet runt Ulvsundasjöns härliga promenadstråk. Samtidigt som tunnelbanan i Västra Skogen med två olika linjer nås direkt genom att åka ner till porten och korsa torget. Runt lägenheten finns några av Solnas mest populära platser samt restauranger såsom Pampas Marina, Grodhavet, Huvudsta strand samt Karlbergs slott- och motionsområde. Räcker inte det så tar promenad- och cykelstråken runt bostaden dig in till pulsen på Kungsholmen och Vasastan på bara 10-15 minuter. De vackra vyerna vid Hornsbergs strand och följa solnedgångens resa är riktigt härligt att ha i sin närhet.

I denna välplanerade lägenhet kliver du direkt in i en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter i form av sko- och hatthyllor samt en stor klädkammare som tar det mesta. Köket är rymligt och har gott om plats för en rejäl matgrupp som bjuder in till sällskapliga middagar. Det som kanske är mest unikt och som ligger väl undangömt bakom köket är den smarta tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Det större badrummet inger en känsla av lyx med helkaklade väggar och klinker på golv med golvvärme. Vardagsrummet inger en känsla av stor rymd där man får plats med en soffgrupp, tv-bänk samt längre in ett mindre bord och del för bibliotek. De stora fönsterpartierna genomgående i bostaden hjälper till med ljusinsläppet hela dagen. Den stora och härliga balkongen som är inglasad kan användas inpå hösten när det börjar bli kallare ute. Med kvällssol och stor plats för bord samt stolar kan man njuta av kvällssolen här på allra bästa vis. Här finns alla förutsättningar för att du ska kunna skapa ditt drömboende! Välkommen hem!

Bostadsfakta

Kommun

Solna kommun, Skattesats 30.12%.

Församling

Solna.

Storlek

Boarea 122 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Lägenhetsnummer

313 (4074-00313)

Våning / hiss

Våning 3 av 7.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1969
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Föreningen

Föreningens namn: Marskalken 7
Organisationsnummer: 769604-4077
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 313 (4074-00313)
Antal lägenheter: 82
Antal lokaler: 5

Husen byggdes 69/70. Föreningen består av 82 lägenheter. Den bildades 1999 och tog över fastigheten 2001. Blandade storlekar 1or - 5or. Total bostadsyta 5410 kvm. Föreningen har enligt den senaste årsredovisningen 4 st hyresrätter.

Parkering: Föreningen har inga parkeringsplatser. Ett stort garage, Motorborgen, ligger strax intill huset. Solna stad har boendeparkering.

TV och bredband: Föreningen är ansluten via Comhem samt bredband (100/100) från Bredbandsbolaget.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har cykelrum, matsoprum, (mindre) grovsoprum och gård med grillplats. Tvättstugan har 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 mangel samt torkrum.

Föreningens renoveringar

Utförda:
2006-2008:
Fasad
Fördjupning av balkonger
Tilläggsisolering
Utbyte av hela fläktsystemet
Renovering i tvättstuga

2013:
Renovering och målning av tak

2014:
Säkerhetsdörrar i samtliga lägenheter

2015-2016:
Renovering av entrépartier, trapphus, loftgångar. Byte till LED-belysning.

2017:
Entrésystem med porttelefoni + tagg
Värmebatteri för uppvärmning av tilluft ? Utrustning för gemensam hushållsel (elmätare)

Kommande:
Föreningen planerar stambyte, sannolikt byggstart tidigt 2019. Inget är ännu fastställt, hänvisar till föreningen för vidare information: http://brfmarskalken7.se/stamrenovering/

Energideklaration

Status: Utförd

Månadsavgift

Avgift: 5 060 SEK / mån
Varav internet: 165 kr samt Kabel-TV 37 kr per månad. I avgiften till föreningen ingår vatten och värme, digital-TV (basutbud) från Comhem samt bredband (100/100) från Bredbandsbolaget. Föreningen har gemensam upphandling av hushållsel, vilket gör att medlemmar får betydligt lägre fasta avgifter för el och nät jämfört med egna elavtal. El (faktisk förbrukning samt andel av fasta avgifter) faktureras med 3 månaders eftersläpning tillsammans med avgiften. Årsavgift höjdes senast 2009.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en gård med grillplats till förfogande.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.26199 %
Andel av årsavgiften: 2.26199 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Inglasad balkong

Bilplats

Föreningen har inga parkeringsplatser. Ett stort garage, Motorborgen, ligger strax intill huset. Solna stad har boendeparkering.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy