Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Sikvägen 55, 4tr, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
80 kvm
Avgift
5 024 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

SNART TILL SALU

Välkommen till en av de mycket fina 3:orna på Sikvägen. Lägenheten är välplanerad, mycket välskött och har stora sovrum som passar både stor och liten! God förvaring i klädkammare samt gott om ytor att möblera med garderober och skänkar. Stambytt badrum med golvvärme, vitt kakel och grå klinkers! Fint renoverat och ljust kök med gott om förvaring i många lådor och skåp. I köket finns även stora ytor avsedda för matgrupp intill stort fönsterparti. Generöst vardagsrum med gott om plats för hela familjens sammankomst. Njut av solens strålar på den härliga balkongen i västligt läge, här får du enkelt plats med cafégrupp eller lounge del.

Området erbjuder fina promenadstråk, lummiga innegårdar, fotbollsplan och mycket goda kommunikationer från Tyresö C. Här färdas du enkelt med goda förbindelser mot hela Tyresö kommun, Handen, Nacka, Gullmarsplan samt direktbussar mot Stockholm C. Ta med dina golfklubbor till den närliggande 18 hålsbanan på Tyresö Golfklubb, spela squash, tennis och andra racketsporter i den närliggande rackethallen, eller varför inte besöka Tyresö Aquarena. Med flera idrottsanläggningar och närhet till centrum såväl som skärgård har man ett perfekt läge för barnfamiljen.

Brf Gäddan är en omtyckt förening med stabil ekonomi, lummiga innergårdar och fina promenadstråk. Beläget väldigt centralt i Tyresö har du närhet till underbar natur, skärgård och aktiviteter. För bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar. Föreningen har många fina gemensamma ytor att nyttja. Bastu och övernattningslokal renoverades 2017 och övernattningslägenheten finns i föreningen. Utöver dessa finns även cykelförråd, samlingslokal och tvättstugor.

Vill du bo bekvämt med fenomenal kommunikation och god service runt knuten, dessutom i trygg och stabil förening med bra ekonomi? Välkommen hem, här går det bra att flytta in direkt!

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 32.63%.

Församling

Tyresö.

Storlek

Boarea 80 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2-3 sovrum.

Lägenhetsnummer

201

Våning / hiss

Våning 4 av 7.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1963
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Gäddan HSB
Organisationsnummer: 769604-8383
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 201
Antal lägenheter: 419
Antal lokaler: 0

Föreningen förfogar över 3 st sammanbyggda och 5 st fristående hus (7-8 våningar). Inom fastigheterna finns även lokaler med en total yta av 253 m²
Föreningen registrerades 1999-09-24 och består av fastigheterna S:1,2,3,4,7,8,9,10 och 11 i Tyresö kommun. Den totala markarealen i samfälligheten uppgår till 45.415 m².
Föreningen består av sammanlagt 419 lägenheter där 67 st är hyresrätter (2018-12-31).

Lägenhetsfördelning:
90 st 2 rok, 293 st 3 rok och resterade bostadsrätter är 4 och 5 rok.
Enhetsmätning av el sker och förbrukning stäms av kvartalsvis i efterskott.
Föreningen debiterar kostnaden för varmvattenförbrukning till respektive Br-innehavare.

Parkering: 64 garageplatser. Går att hyra för 450-500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
35 parkeringsplatser med el. Går att hyra för 250 kr/mån.
207 parkeringsplatser utan el. Går att hyra för 150 kr/mån.
Till parkeringsplatserna är det separat kö. Vill du hyra p-plats eller garage hör av dig till HSB, lägenhetsadministration telefon 08-785 33 69.

TV och bredband: Gruppavtal via Com Hem där bredband och kabel-tv ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen: Samlingslokal, gästlägenhet, cykelförråd, källarförråd samt bastu.
Två tvättstugor finns i uppgångarna 29 och 61. Båda tvättstugorna är renoverade och till dom fordras kodlåsbricka, som kvitteras ut på föreningens expedition.

Föreningens ekonomi

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras säljaren 2,5 % av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Föreningens renoveringar

Utförda renoveringar:
2005 Nya miljöhus samt nya fönster och balkongdörrar i 3-glas har installerats. Tak och hissar har renoverats av föreningen. Man har även renoverat tvättstugorna som finns. Brandsyn har genomförts, trapphusrenovering i alla trapphus har gjorts och garageportar har byts ut.
2011-2013 Stambyte genomfördes.
2014 Anlades nya parkeringsytor samt nya lekplatser.
2015 infördes enhetsmätning av el samt förbrukning av varmvatten (IMD).
2017-2018 Balkongsidor har renoverats under.

Energideklaration

Energiförbrukning: 133 kWh/kvm och år

TV

Ansluten till Kabelnät. ComHem

Internet

Bredband. Leverantör: Com Hem & Bredbandsbolaget

Månadsavgift

Avgift: 5 024 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.30109 %
Andel av årsavgiften: 0.30194 %
Betalas av: Säljare

Uteplats

Balkong i västläge.

Ingen not om upplåten mark.
Bilplats

Föreningen har 64 garageplatser, 14 st Gästplatser, 35 st P-platser med el och 207 st P-platser utan el.
P-plats kostar 150-250 kr/mån och garage 450-500 kr/mån. Vill du hyra p-plats eller garage hör av dig till HSB Servicecenter på telefon 010-442 11 00.

För mer info om köer besök: https://www.hsb.se/stockholm/brf/gaddan/allmant/parkering/

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy