Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 250 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Johanneshovsvägen 151, Årsta, Årsta
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
50 kvm
Avgift
3 143 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

2:a om 50 kvm med rymlig balkong om 7 kvm mot innergården.

Fräsch 2:a - Flexibelt tillträde - Föreningen äger marken. Utsikt mot innergård och lekplats. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong mot innergården. Rymligt sovrum. Kaklat badrum med klinkergolv. Egen tvättmaskin/torktumlare.

Förening: Brf Mejeriet
På gränsen mellan Årsta och Enskede Gård bygger nu JM sitt andra kvarter inom utbyggnadsområdet Årstastråket. Brf Mejeriet består av 76 lägenheter i fem trapphus. I huset finns en förskola och två kommersiella lokaler varav ett kafé.

I Årsta bor du i ett attraktivt område med närhet till både stan och natur. Från Årstavägen är det promenadavstånd till både Södermalm, Gullmarsplan och Årstavikens härliga strövområden och motionsspår. För den träningsintresserade finns Eriksdalsbadet inom promenadavstånd och för den golfintresserade finns även Årsta drivingerange vid Årstafältet samt Enskede Rackethall med badminton och tennishall.

Beskrivning

Genomgående ekparkettgolv 13 mm och ljust målade väggar i vitt.

HALL
Parkettgolv, målade väggar bra med förvaring med skjutdörrsgarderob med en dörrbredd på 600-900 mm.

KÖK:
Välplanerat kök med bra arbetsytor. Vita köksluckor (Vedum) och vitt blankt kakel (298x598 mm) över arbetsbänken med underlimmad diskbänk gör köket stilfullt. Kyl/frys i fullhöjd, induktionshäll, inbyggd ugn, mikro och integrerad diskmaskin kompletterat till en full maskinell utrustning av märket Siemens. Fläkt från Franke. Plats för rymlig matplats intill fönster med plats för 4-5 personer. Ett trivsamt kök av hög klass.

VARDAGSRUM
Ett trevligt vardagsrum med öppen planlösning mot kök, rummet har en perfekt sällskapsyta. Härligt fönsterparti som ger rummet och lägenheten ett otroligt ljus. Här är det utgång till balkongen. Ekparkettgolv.

SOVRUM
Rymligt sovrum med ekparkettgolv. Gott om plats för dubbelsäng.

BADRUM
Fräscht badrum med vita kaklade väggar, liggande kakel (250x400mm), grå klinkers, (148x148mm). Badrummet är utrustat med, WC och tvättställ med vit kommod och väggspegel. Kombimaskin för tvätt och tork (Siemens).

Det ingår källarförråd!

Dokument (pdf)

Planritningar 6397903_1-145-4_3D_print 6397903_1-312-4_2D_print stadgar_brf_mejeriet mejeriet_bostadsfakta Mejeriet -situationsplan ekonomisk_plan_brf_mejeriet Mejeriet_planerad_bebyggelse Arsredovisning-Brf-Mejeriet-2017.pdf r-o-rb-2018-brf-mejeriet--undertecknat.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.85%.

Församling

Enskede-Årsta.

Storlek

Boarea 50 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

21202

Våning / hiss

Våning 2 av 7.
Våningsplan 2 av 7.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Mejeriet
Organisationsnummer: 769629-8707
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 21202
Antal lägenheter: 76
Antal lokaler: 0

Mejeriet ligger i det nya området Årstastråket på promenadavstånd till Årsta Torg samt tvärbanans station Linde. Mejeriet rymmer 76 lägenheter om ett till fem rum och kök, samtliga med egen uteplats eller balkong där många bostäder även har dubbla balkonger. Mejeriets sydostsida vetter mot en fin skogsdunge som ger ett lugnt, insynsskyddat läge. Intill platsen där Mejeriet nu ligger låg tidigare Arlas gamla mjölkcentral, vilket har inspirerat till både namn och utformning. Huset klättrar upp längs Arlabacken, som den kallas i folkmun, och rymmer mellan fyra till sju våningar i vit puts med fält i gråa nyanser. I husets bottenvåning finns en förskola samt två till tre kommersiella lokaler som ger liv och stadskänsla till kvarteret.

Internet

Telia triple-play

Månadsavgift

Avgift: 3 143 SEK / mån
varmvatten debiteras varje bostadsrättsinnehavare beroende förbrukning i hushållet.

obligatorisk avgift för bredband och TV via Telia Triple Play och telefoni om 220 kr/mån.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
KabelTV
varmvatten debiteras varje bostadsrättsinnehavare beroende förbrukning i hushållet.

obligatorisk avgift för bredband och TV via Telia Triple Play och telefoni om 220 kr/mån.

Driftskostnad

100 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.80210 %

Uteplats

Balkong om ca 7 m² Mot Innergården.

Bilplats

1200 kr/mån: Parkering
1700 kr/mån: Parkering Elbil
500 kr/mån: Mc
1200 kr/mån: Handikapparkering

Övriga utrymmen

Det finns förråd. 4kvm
Cykelrum
Barnvagnsrum

Övrigt

SERVICE/KOMMUNIKATION: Busshållplats till Gullmarsplan finns på Årstavägen och Johanneshovsvägen med regelbunden trafik. Tävrban vid Linde och vid Gullmarsplan finns anslutning till både tunnelbana och bussar. Med buss tar du dig snabbt till Årstabergs pendeltågstation som är en knutpunkt för byte mellan pendeltåg och bussar. Globen Centrum når du på 2 minuter med tvärbanan. Här finns det service såsom mataffärer, apotek, caféer, restauranger, butiker m.m. Vid Årsta Torg, på ca 2-3 minuters promenadavstånd, finns det både en Ica-butik, med stort sortiment, diverse butiker, apotek, Folkets Hus, bibliotek, café och man kan även välja bland ett flertal bra restauranger, t.ex. sushi, thai, grekisk, kinesisk eller indisk mat.

OMGIVNING: I Årsta bor du i ett attraktivt område med närhet till både stan och natur. Från Årstavägen är det promenadavstånd till både Södermalm, Gullmarsplan och Årstavikens härliga strövområden och motionsspår. För den träningsintresserade finns Eriksdalsbadet inom promenadavstånd och för den golfintresserade finns även Årsta drivingerange vid Årstafältet samt Enskede Rackethall med badminton och tennishall.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy