Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK / Utgångspris/Bud
Adress
Byggvägen 7A, Tomtaklint, Trosa
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
69 kvm
Avgift
3 268 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerade tre rum och kök i markplan

Denna fina lägenhet i markplan är välplanerad, ljus och trivsam. Allt i bästa skick och med uteplatsen i söderläge blir detta en liten pärla.
Bra läge i området. Byggvägen ligger nära affärer, skolan och goda kommunikationer. Goda möjligheter till en aktiv fritid med naturen inpå knuten och ett populärt gym i närheten.

Beskrivning

Välkommen in till Byggvägen 7A! Här bor ni en nyproducerad lägenhet där allt är i toppskick! Genomgående parkettgolv i lägenheten samt våtrumsmatta i duschrum. Målade väggar.

Rymlig hall med plats för ytterkläder. Här finns också en garderob, möjlighet till ytterligare möblering finns.

En rymlig wc/dusch nås från hallen. Vitt kakel på väggarna samt grå matta på golvet. Duschhörna, handfat med kommod samt wc-stol. Tvättmaskin med plats för tumlare om så önskas. Möjlighet till förvaring eller annan möblering.

Från hallen kommer man in i det större sovrummet av de två. Plats för dubbelsäng. Ljus känsla via vita väggar och stort fönster. Två garderober finns för klädförvaring. Det mindre sovrummet som nås från vardagsrummet kan också med fördel inredas som gästrum, kontor eller barnrum.

Rymlig klädkammare eller mindre sovrum finns. Nås från hallen.

Längre in i lägenheten finns kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Köket är i vinkel med stilrena vita skåpluckor. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn och kyl/frys. Stänkskydd i form av grått kakel och bänkskiva i ek. Vardagsrummet är ljust och luftigt, härifrån når man lägenhetens uteplats i söderläge.

Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planritningar Ekonomisk plan Stadgar BoKlok Trolldruvan Årsredovisning BoKlok Trolldruvan

Bostadsfakta

Kommun

Trosa kommun, Skattesats 33.64%.

Församling

Trosa.

Storlek

Boarea 69 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Våningsplan 1 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: Brf BoKlok Trolldruvan
Organisationsnummer: 769627-4658
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 34
Antal lokaler: 0

Adresser Byggvägen 1 A- 13 F. Föreningen består av 34 st lägenheter. Sju flerbostadshus på 2 våningsplan fördelat på 4 respektive 6 lägenheter i varje hus. Till varje hus tillhör en förrådsbyggnad med ett förråd till varje lägenhet samt ett gemensamt förråd. Vid dom två gemensamma parkeringarna ett i mitten och ett längst in i området ligger dom gemensamma miljöhusen samt så finns en undercentral placerad invid hus L, ihop med förrådsbyggnaden. Husen är placerade så att en ändamålsenlig samverkan kan ske mellan bostadsrättshavarna. Föreningen har gemensamt VA abonnemang med en vatten mätare, placerad i undercentralen. Bostäderna värms upp med vattenradiatorer från fjärrvärme. Den gemensamma fjärrvärmeväxlaren ä placerad i undercentralen. Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt abonnemang för stolp-, förråd- och soprumsbelysning med mera. Två gemensamma soprum finns, placerade vid dom två gemensamma parkeringarna. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga. Tvättmaskin finns i varje bostadslägenhet. Överlåtelseavgift: 2,5% av prisbasbeloppet, betalas av köparen.

TV och bredband: Fastigheten är ansluten till media via fiberanslutning från Trosa Fibernät AB. Gruppavtal tecknas för samtliga lägenheter för TV, 164 kr/mån (grundutbud) .

Föreningens ekonomi

Avgiften sänktes under 2018.

Föreningens renoveringar

Det finns förslag på att bygga tak över loftgångarna, installera bergvärme samt solceller. Det är ännu förslag men kan komma att påverka månadsavgiften.

Internet

Fiber finns.

Månadsavgift

Avgift: 3 268 SEK / mån
Inkl. VA, värme, fiber och parkering.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV
Inkl. VA, värme, fiber och parkering.

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.84650 %

Bilplats

Föreningen disponerar 34 parkeringsplatser (ingår i månadsavgiften) varav 5 är handikappanpassade, samtliga med elstolpe, samt tillgång till 9 gästparkeringar på kommunens mark intill föreningen. Alla lägenheter har rätt till en parkeringsplats.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy