Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 795 000 SEK / utgångspris
Adress
Vallagränd 14, Centrala Haninge/Handen, Handen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
94 kvm
Avgift
4 937 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unik, modern etage lägenhet om hela 94 kvm med hög, modern standard nära centrum!

Välkommen till denna unika, etage lägenhet på femte våningen Vallagränd 14. Bostaden har en stor rymd samt atmosfär som ger en känsla av en studio lägenhet på Manhattan, en bostad att verkligen uppleva!
Bostaden består av 3,5 rok om hela 94 kvm med två stora balkonger i bästa sydväst läge. Bostaden är modern, med en urban feeling, ljus och luftig. Ett vardagsrum med öppen planlösning till kök, samt två sovrum med dubbel takhöjd vilket ger en enorm rymd till sovrummen. Övervåningen är stor samt öppen och ger en storslagen känsla och går att användas som tex master bedroom eller varför inte som en ateljé. Genomgående moderna material val samt utrustning i hela bostaden. Det väl tilltagna badrummet har både tvättmaskin samt torktumlare. Området är nyproducerat och ligger nära sjö och natur samt ligger precis vid en buss hållplats. Dessutom tar det bara ett par minuter att promenera till Haninge centrum samt pendel tågstationen.
Välkommen hem!

Beskrivning

Rymlig hall med vita väggar samt en inbyggd garderob och svart klinkergolv. Stort helkaklat vitt badrum med wc ifrån Ifö, torktumlare och tvättmaskin ifrån Electrolux. Vit kommod med handfat samt överskåp med spegeldörrar med inbyggd belysning samt dusch med glasdörrar och elektrisk handdukstork.
Köket har ekparkett på golv samt en svart/grå köksskiva. Vitt kakel ovan köksbänk. Induktionshäll och ugn ifrån Elektrolux, fläktkåpa i rostfritt, diskmaskin samt kyl och frys ifrån Elektrolux.
Stor balkong i sydvästläge med glasräcke.
Vitt, ljust och modernt vardagsrum med öppet upp till nock. Sovrum ett har vita väggar och stort fönster samt öppet upp till nock i tak vilket ger en härlig rymd i rummet.
Sovrum två är större än sovrum ett och har även detta stort fönster samt öppet upp till nock i tak. Vita väggar samt en liten walk in closet. En trappa upp ligger tredje rummet som är öppet ner ner till vardagsrummet, med glasräcke. Här finns även en stor balkong i sydvästläge.
Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar, Södertuvan 2 2018-08-21.pdf EkonomiskPlan, Brf Södertuvan 2 (1).pdf BRF Ekonomisk Plan Södertuvan 2.pdf BRF Stadgar Södertuvan 2.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Haninge kommun, Skattesats 32.85%.

Församling

Västerhaninge-Muskö.

Storlek

Boarea 94 kvm.

Rum

3,5 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

351

Våning / hiss

Våning 5 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016

Föreningen

Föreningens namn: Brf Södertuvan 2 i Haninge
Organisationsnummer: 769629-5661
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 351
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Internet

Bredband ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 937 SEK / mån
I månadsavgiften ingår sopor, vatten, bredband samt värme det som tillkommer är elen på ca 500 kronor i månaden.

Driftskostnad

500 SEK varav:
Elektricitet: 500 SEK
I månadsavgiften ingår sopor, vatten, bredband samt värme det som tillkommer är elen på ca 500 kronor i månaden.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.24800 %
Andel av årsavgiften: 2.24800 %
Överlåtelseavgift: 1000 SEK
Betalas av: Köpare

Övriga utrymmen

Det finns ett förråd som tillhör lägenheten. Soprum, cykelförråde. Sedan finns det 2 gästrum som man kan boka detta ägs tillsammans med Brf Södertuvan 2.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy