Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kanelgränd 51, Farmarstigen, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
62 kvm
Avgift
4 881 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Härlig 2:a med närhet till allt som önskas!

Välkommen till en bra belägen 2:a som i dagsläget nyttjas som en 3:a! Generöst vardagsrum och kök och två bra sovrum. Brf Trädgården är en stabil och trygg förening där avgiften legat stabil under många år. Njut av de lummiga innergårdarna eller grönytorna bakom bostadsområdet.

Ett stenkast från bostaden finns en matbutik, skola och förskolor och härlig naturskön miljö. Besök intilliggande Barnsjön med dess promenadstigar och bad, ta cykeln till Alby friluftsgård som erbjuder stora grönområden, utegym och bad, eller varför inte besöka Nyfors för en härlig naturupplevelse. Bussar finns på ca. 40 m avstånd och tar dig direkt till Gullmarsplan, Trollbäcken, Handen och under pendlingstider finns direktbussar som tar er smidigt in till Stockholm C. Intill finns flera förskolor och skolor däribland Farmarstugan och Kardemumman, Bergfotens skola samt Njupkärrs skola, alla nås på någon minuts promenad!
Letar du efter en trevlig lägenhet i lugnt läge, naturskönt belägen och med närhet till allt man behöver?

Välkommen hem!

Beskrivning

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 32.28%.

Storlek

Boarea 62 kvm. Area enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 2-3 sovrum.

Lägenhetsnummer

21

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1986
Byggnadstyp: Flerfamiljshus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Lägenhetsnummer: 21
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Grundutbud av kabel-tv via ComHem, ingår i avgiften.

Internet

Bredband 100 Mbit/s via ComHem, ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 881 SEK / mån
Inkl: Värme, vatten, kabel-tv och bredband via fiber.
Enhetsmätning El tillkommer.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.75024 %
Andel av årsavgiften: 0.75024 %

Uteplats

Balkong

Bilplats

Parkeringsplatser och garage. Separat kö om administreras av HSB Stockholm.
Gott om gästparkeringar där första timmen är gratis.

Övriga utrymmen

Förråd finns till lägenheten.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy