Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Råcksta gårdsväg 21, Råcksta- Vällingby Parkstad, Vällingby
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76 kvm
Avgift
4 316 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

3,5:A MED OPTIMAL PLANLÖSNING MED 2 SOVRUM OCH EXTRA "MINI-RUM"

ACCEPTERAT PRIS!! Välkommen till denna välplanerade och toppenfräscha 3,5:a som idag används som 4:a om ca 76 m² i hus från 2012. Lägenhet i förening med god ekonomi som har haft avgiftsfri månad två år på raken och det diskuteras om att ha så även i år. Hörnlägenheten har genomgående hög standard med ekparkettgolv och ett välutrustat ljust kök med parktisk köksö. Kök i öppen planlösning mot rymligt vardagsrum med plats för både vardagsrumsdel och matplats. Två sovrum samt ytterligare ett rum (c:a 5,3 kvm) med fönster, perfekt att använda som t.ex. barnkammare eller kontor. Rymligt och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt duschhörna. Stor balkong i soligt läge. Hiss finns. Närmaste T-banestation Råcksta är endast ca 300 meter bort.

Här bor man alldeles intill vackra Grimsta naturreservat med härliga promenadstråk i skog och längs Mälarens vatten. Här finns kuperad skog, öppna ängar, lummiga stigar, breda elljusspår, utegym och fina bad och grillplatser. På hösten finns både svamp och bär att plocka. Vintertid kan man åka skridskor och längdskidor.

Till Kanaan badet är det en kort promenad genom skogen och den västvända strandpromenaden sträcker sig hela vägen från Hässellby Strand till Nockebybron. Vid Kannaan badet finns båtklubb, minigolf och omtyckt trädgårdscafé som till våren öppnar matservering.

I Vällingby City, som finns på promenadavstånd eller en station bort med tunnelbanan, finns all tänkbar service. Ett stort utbud av butiker, flera bra mataffärer, torghandel, SF biograf, SATS, 24seven, simhall, bibliotek, restauranger och caféer. Det är också nära till Blackebergs Centrum. Här finns det bästa av två världar, direkt närhet till både fantastisk natur och utmärkta kommunikationer och all tänkbar service.

Beskrivning

Genomgående välplanerad och toppenfräsch hörnlägenhet i två väderstreck med genomgående ljusa väggar och ekparkett golv i samtliga rum. Stor balkong i västerläge. Smakfullt och modernt kök med köksö och öppen planlösning mot rymligt vardagsrum. Två bra sovrum och ett mindre rum perfekt att använda som t.ex barnkammare eller kontor. Stilrent och rymligt badrum med bekvämligheter så som dusch bakom glasväggar, tvättmaskin och torktumlare. Hiss finns.

ENTRÉ
Välkomnande hall med bra plats för ytterkläderna. Här finns en hatthylla och ett städskåp. Vitmålade väggar och parkett golv. Från hallen når du badrum, vardagsrum, lilla "rummet" och stora sovrummet.

VARDAGSRUM
Generöst och luftigt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp. Vita väggar och ekparkett. Här finns gott om plats för möblemang såsom soffgrupp, media möbler, bokhyllor och fåtölj samt utrymme för matplatsdel. Öppen planlösning mot köket som tillsammans bjuder på stora och sociala ytor. Från vardagsrummet når man ut till balkongen i västerläge.

KÖK
Ett mycket tilltalande och smakfullt kök med moderna materialval samt vitvaror i vitt. Vita luckor och snyggt kakel i vitt ovan arbetsbänk i svart laminat och diskho i rostfritt. Goda arbetsytor och gott om praktisk förvaring i smarta över- och underskåp med belysning. I köket finns också en snygg och paktiskt köksö som bjuder på extra förvaring och arbetsytor.

Maskinpark
Kyl/Frys från Siemens
Spishäll från Siemens
Varmluftsugn från Siemens
Microvågsugn från Siemens
Fläkt
Diskmaskin från Siemens


BALKONG
Stor och trivsam balkong i västerläge.Här kan du verkligen njuta varma sommardagar! Plats för både utemöblemang, blommor och odling av grönsaker.

SOVRUM 1
Stort sovrum med plats för dubbelsäng, förvaring och mer där till. Ljusa väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2
Mysigt sovrum intill köket. Här finns plats för säng, förvaring m.m.. Ljusa väggar och parkettgolv

"MINI-RUM"
Litet rum med fönster som är perfekt att nyttja som t.ex. barnkammare, kontor, gästrum eller en stor walk-in-closet. Nyttja rummet efter dina egna behov!

BADRUM
Stilrent och rymligt badrum av hög klass med helkaklade vita väggar med svart fondvägg och svart klinkergolv. Här finns bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare, från Siemens, under bänkskiva av laminat och praktiska väggskåp ovanför. Duschhörna med svängbara dörrar i glas. Utrustat med wc, handfat samt badrumsspegel med belysning.

KLÄDKAMMARE
Perfekt klädkammare med goda förvaringsutrymmen för både kläder och skor och mer därtill.

Till lägenheten hör ett förråd.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Harsprånget Energideklaration_633373 BrfHarsprånget-Årsredovisning2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.78%.

Församling

Vällingby.

Storlek

Boarea 76 kvm.

Rum

3,5 rum, varav 2-3 sovrum.

Lägenhetsnummer

31106

Våning / hiss

Våning 1 av 13.
Våningsplan 1 av 13.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2012
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Harsprånget
Organisationsnummer: 769623-1773
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 31106
Antal lägenheter: 77
Antal lokaler: 0

Brf Harsprånget är 12 våningar och 77 lägenheter. Det finns ett styrelserum som medlemmar kan använda.

Det finns en övernattningslägenhet med 4 bäddar som man kan boka för en liten penning.

Huset har två hissar, en mindre som går från våning 0 till 12 och en stor som går från våning -1 till 13.

Till varje lägenhet hör ett förråd på vind eller i källare. I källaren finns även cykel- och barnvagnsförråd. Förrådsvåningarna (-1 och 13) är låsta och nås endast med speciell nyckel.

I varje lägenhet finns tvättmaskin och torktumlare, det finns därför ingen gemensam tvättstuga.

I månadsavgiften ingår fjärrvärme och kallvatten. Varmvatten betalas efter förbrukning och kostar för närvarande 44 kronor per kubikmeter. Föreningen har även ett gruppavtal med Telia om Telia TriplePlay, som redovisas separat på avin för månadsavgiften. Även om medlem väljer annan leverantör betalar hen för TriplePlay under avtalstiden. Stadsnätet finns i fastigheten men inte indraget i lägenheterna.

Föreningen har parkeringsplatser på och under ett parkeringsdäck samt utanför porten (dessa sista är främst reserverade för människor med handikappstillstånd eller särskilda behov).

Totalt har Brf Harsprånget 52 parkeringsplatser varav 3 av parkeringsplatserna är handikapplatser. P-platser går att hyra till en månadshyra av 500 kronor på övre däcket (utomhus) och för 550 kronor i garaget (inomhus).. För närvarande är det kö till både garage och parkeringsplatser.

Alternativa möjligheter för parkering:
Bergrumsgaraget vid Råcksta gårdsväg 19 är nyrenoverat och modernt! Laddplatser för elbilar finns också att hyra.
Hyran 1000 kr/mån gäller en standardplats för bil och är inkl. moms.

Föreningens ekonomi

God ekonomi.

Föreningens renoveringar

Inga planerade renoveringar.

Energideklaration

Energiklass: C
Energiförbrukning: 70 kWh/kvm och år

Månadsavgift

Avgift: 4 316 SEK / mån
Obligatoriskt tillägg om 220kr/mån för Telia Triple-Play

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
Obligatoriskt tillägg om 220kr/mån för Telia Triple-Play

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.357 %
Andel av årsavgiften: 1.35718 %
Pantsättningsavgift: 445 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd, övernattningsrum och samlingslokal.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy